Mikrodermabrazja i peelingi kawitacyjne

Xiaomi InFace InFace, Odkurzacz do wągrów i zaskórników

mediamarkt.pl
InFace Xiaomi Inface Odkurzacz Do Wągrów Zaskórników Róż

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
    Summer
    28 maja 2021 o 19:05
    Bubel i ściema
    Miałam dużą nadzieję, że wreszcie będę miała sposób na zaskórniki, ale absolutnie nic z tego. To urządzenie nie usunęło mi ani jednego zaskórnika, z żadnej części twarzy, żadną z końcówek i przy żadnej mocy. Próbowałam wszystkich kombinacji mocy i końcówek - i nic, zero, null. Jedyny efekt zabiegu to podrażnienie i zaczerwienienie oraz podkreślenie suchych skórek, bo na tylko tyle starcza temu odkurzaczowi mocy - aby te suche skórki niejako "podnieść", więc stają się bardziej widoczne. Zastanawiałam się, czy jest szansa, żeby inne urządzenie tego typu, jakieś droższe, lepszej jakości, było cokolwiek skuteczne. Wydaje mi się, że nie. Mam wrażenie, że jest tutaj błąd w samej metodzie, samej idei: nie da się usunąć zaskórnika ciągnąc go od góry (trzeba by użyć naprawdę dużej siły ssania, takiej, która chyba by już uszkodziła samą skórę). To wymaga popchnięcia zaskórnika od dołu, dlatego jednak oczyszczanie mechaniczne, czyli popularne wyciskanie jest o niebo skuteczniejsze. Wiem, że ta "tradycyjna" metoda ma wiele przeciwników, ale fakty są takie, że w ten sposób jestem w stanie samodzielnie usunąć niektóre zaskórniki, a odkurzacz - powtórzę raz jeszcze - nie usuwa ani jednego. Na temat wyglądu czy wygody użytkowania wobec powyższego nie będę pisać; ja nie miałam problemu z samą obsługą.
  • 5 maja 2021 o 18:15
    Żałuje wydanych pieniędzy
    Jestem posiadaczką cery mieszanej z tendencją do niedoskonałości. Wciąż poszukuję urządzenia/preparatu, który raz na zawsze usunie wągry z nosa. Wiedziałam, że to urządzenie nie zrobi cudów ale jednak człowiek się łudził. Mimo, że była promocja to pieniędzy i tak szkoda... Urządzenie jest nieprzemyślane jeśli chodzi o kształt i panel dotykowy. Podczas używania lub wyślizgnąć się z rąk i niejednokrotnie przestawiłam program "wciągania" nieumyślnie. Używałam odkurzacza po parówce, peelingach i innych zabiegach z zakresu domowego spa. Zawsze efekt był marny. Niedawno jednak zaczęłam używać go do wyciskania pryszczy i w tej formie działa bardzo dobrze. Oczywiście nie polecam tego robić, ale ja sobie nie odmówię :D Jest to bardziej gadżet niż urządzenie must have. Nie zrobiło rewolucji w stanie mojej skóry, ale może zrobić krzywdę nieumiejętnie używany. Nie jest wart swojej ceny. Nie kupiłabym go komuś na prezent ani nie polecam.
    Zalety:
    • wymienne końcówki i inne części
    • wydajna bateria
    • odporny na upadki
    Wady:
    • nie robi cudów
    • nie wart swojej ceny
    • może zrobić krwiaka/siniaka nieumiejętnie używany
  • 22 kwietnia 2021 o 11:46
    Jeden z lepszych
    Naprawdę nie jest zły. Na początku zaznaczę ze przed użyciem należy dobrze przygotować cerę na taki zabieg. Pory muszą się nieco otworzyć. Ten sprzęt otrzymałam całkiem przypadkiem. Bo zamawiałam peeling kawitacyjny a dostałam w zamian to. Więc miałam to jakby za darmo ;D Dotykowy panel - jestem zadowolona ,choć na początku nie ogarniałam. Fakt - można przypadkiem przełączyć, no ale ta "nowoczesność" Produkt porzadnie wykonany. Stylowo! Usuwa większość, choć te gorsze zostają. Za jakiś czas powtarzam ,dbam o to. Nie usuwa dokładnie wszystkiego ale jest różnica, nie jest źle. Jestem dosyć zadowolona. Nie mam trudnej cery.
  • 4 kwietnia 2021 o 19:49
    Nie dla mnie
    Sądziłam że będzie lepszy, uważam że wagry są wyciągane z cery ale jednak nie każdy, te które znajdują się dłużej na buzi i są przesuszone po prostu nie są usuwane. Dodatkowo uważam że używanie tego urządzenia jest uciążliwe i czasochłonne. Jedt to raczej dla osób posiadających dużo czasu i cierpliwości
    Zalety:
    • Trochę oczyszcza cere
    Wady:
    • Uciążliwe używanie
    • Nie oczyszcza dokładnie
  • 31 sierpnia 2020 o 18:00
    Cieplutko polecam
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Świetnie działa, ale trzeba wcześniej zrobić parówkę na twarz żeby otworzyć pory. Odkurzacz ma ładny design i jest łatwy w obsłudze. Cztery zamienne końcówki i trzy poziomy mocy ssania. Jedyny minus to to, że przyciski są dotykowe. Kiedy trzyma się odkurzacz to łatwo niechcący przełączyć tryb ssania w trakcie czyszczenia.
    Zalety:
    • Wymienne końcówki, trzy stopnie mocy, łatwe w obsłudze
    Wady:
    • Przyciski są dotykowe, przez co w trakcie czyszczenia twarzy można niechcący zmienić moc ssania lub wyłączyć