Mikrodermabrazja i peelingi kawitacyjne

Tołpa Estetic, Demakijaż., Mikrodermabrazja do masażu twarzy przed snem

Ganette
    1 listopada 2022 o 15:08
    Lubię...
    Produkt zamknięty w białej tubie na klik. W środku biała dość gesta pasta z mocnymi drobinkami ściernymi. Używam raz w tygodniu i to w zupełności wystarczy żeby oczyścić zmatowić i pozbyć się suchych skórek z twarzy. Pasta dość ciężko się zmywa, trzeba się trochę namęczyc, ale efekt jest tego wart. Wszystko co później nalozymy na twarz bardzo szybko się wchłania. Skóra jest zmatowiona i oczyszczona. Nigdy mnie nie podrażnił choć drobinki są dość ostre. Osobiście bardzo lubię i używam z przyjemnością. Może odradzilabym do naprawdę wrażliwej skóry ze względu na mocny efekt i ostre drobiny peelingujące.
  • 3 października 2021 o 11:32
    Nie dla każdego
    Generalnie lubię kosmetyki Tołpy. Lubię też mocne peelingi, więc w tym przypadku zakładałam, że nic nie ma prawa pójść źle. No ale cóż, zacznę od początku. Konsystencja tego peelingu jest gęsta i mazista. Drobinki są grube i ostre. Moim zdaniem bardzo źle się go zmywa. To uczucie mazi na twarzy trwa i trwa. No i mnie okropnie zapchał. Dałam mu 3 szanse, za każdym razem kończyło się tak samo. Takiego wysypu na twarzy nie miałam dawno! Szkoda mi go wyrzucić, zużyje go chyba do stóp (im też się coś od życia należy).
    Zalety:
    • Dla mnie brak.
    Wady:
    • Niemiłosiernie zapycha.
    • Bardzo źle się zmywa.
    • Za grube drobinki, osobiście wolę do twarzy drobniejsze.
  • 30 kwietnia 2021 o 14:01
    Super oczyszczenie !
    Bardzo fajny produkt, skóra po jego zastosowaniu jest dogłębnie oczyszczona ale nie przesuszona. Sprawdzi się na pewno idealnie przy cerach tłustych i mieszanych, jednak przy cerach wrażliwych wydaje mi się być zbyt mocny - mógłby podrażniać. Produkt jest bardzo wydajny. Plus za fajny naturalny skład.
    Zalety:
    • Bardzo dobre oczyszczanie
    • Przyjazny skład
  • 14 lutego 2021 o 6:48
    ❤️
    Mój hit wśród kosmetyków peelingujacych. Opakowanie produktu jest takie powiedziałabym nie wyróżniające się na tle innych, ale działanie już robi robotę. Świetny produkt złuszczający, który przygotowuje skórę do użycia kremu. Konsystancja dla mnie jest odpowiednie, nic nie ucieka między palcami przy aplikacji, peelingujace drobinki bardzo dobrze spełniają swoje zadanie i rewelacyjnie pozbywają się martwego naskórka. Skóra po użyciu jest dobrze oczyszczona, matowa, gładka, pory mniej widoczne. W 100% spełnia obietnice producenta. Cena nie jest zawyżona moim zdaniem biorąc pod uwagę efekt.
    oliiwww
    9 stycznia 2021 o 9:42
    Coś dla osób ,lubiących mocny peeling!
    Zazwyczaj przechodzę obok kosmetyków Tołpa z dużym zainteresowaniem,jednakże nie posiadam ich zbyt dużo,jesli coś kupuje to musi mnie do siebie czymś przekonać,tym razem upolowałam na promocji hebe to cudeńko! Od razu się w nim zakochałam! Zacznę od tego,ze szukałam czegos co zetrze ze mnie cały „brud” zebrany na mojej buźce i oczyści ją,przed powstawaniem nowych nieprzyjemnych gości. Tuż po zastosowaniu produktu buzia jest dużo bardziej gładka! Również czuję się znacznie świeższa i czystsza. Stosuje od niedawna,ale już widzę znaczne efekty na mojej skórze! Pozostanie ze mną na długo❤️
    Zalety:
    • oczyszczenie
    • gładkość
    • utrata martwego naskórka
    • bardzoo ładny zapach
    • przyjemne opakowanie w formie tubki
    • uczucie świeżości