Clinique Redness Solutions, Urgent Relief Cream Krem natychmiast usuwający zaczerwienienia

• 22 października 2015 o 11:11
    nawilża i to tyle
    krem dostałam, sama bym sie na niego nie zdecydowała, ogromnej przyjemności z używania nie miałam, ten krem po prostu no nie robi nic... no może trochę nawilża krem na pewno mi nie przypadł do gustu bo nie mam cery naczynkowej, jedynie normalną-suchą nie problemową (AZS uaktywnia się u mnie tylko na skórze głowy i tułowiu) oczekiwałam że skóra będzie jakaś może bardziej gładka elastyczna, uzywałam zima no a wtedy jakies działanie łagodzące bym pewnie zauwazyła, no nie dla mnie mnie nie zaczarował plusy: opakowanie brak zapachu wydajny minusy: nie zauwarzyłam większego działania i nawilżenia Używam tego produktu od: ponad 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    patsu
    14 lutego 2013 o 20:56
    Najlepszy krem jakiego używałam
    Najlepszy krem jakiego używałam do tej pory. Mam cerę naczynkową. Odnoszę wrażenie, że poprawił wygląd mojej skóry, która jest dobrze nawilżona, nie ma przebarwień ani popękanych naczynek. Dobrze się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu. Podkład dobrze się utrzymuje. Przyjemny, prawie niewyczuwalny zapach. Jedyny minus to cena - według mnie jest jednak jej wart. Używam tego produktu od: 2 lat z przerwami na inne kremy Ilość zużytych opakowań: 4 50 ml
  • 11 grudnia 2012 o 1:02
    Działa !
    Używam tego kremu od lat i muszę napisać,że działa. Miałam siateczki naczynek na twarzy,teraz praktycznie nie istnieją. Jest wydajny,warty swojej ceny,choć do tanich nie należy. Bardzo dobrze się go rozprowadza. Moja skóra bardzo dobrze wygląda. Jak dla mnie super produkt. Używam tego produktu od: lat( nie pamiętam ilu) Ilość zużytych opakowań: duuużo ( nie pamiętam dokładnie)
  • 14 sierpnia 2012 o 18:03
    Spodziewałam się więcej
    Rok temu wysłałam chłopa do Sephory po bazę z tej serii a wrócił z kremikiem 50ml. No trudno, spróbujemy tego cudeńka za 200zł. I jak na tą cenę..nie jest najlepszy spodziewałam się lepszych efektów. Jednak jako naczynkowiec z rumieniem i bardzo jasną karnacją jestem zdesperowana i liczy się dla mnie każdy, najmniejszy efekt niwelowania zaczerwienień. Plusy: +eleganckie opakowanie +aksamitna konsystencja +delikatnie redukuje zaczerwienienia, niestety nie na stałe +nawilża cerę, jest nawet trochę ciężki +nawet wydajny Minusy: -CENA -efekty nieadekwatne do ceny Dałabym wyższą ilość gwiazdek gdyby był tańszy chociaż o 100zł. Jednak za te efekty płacić 200zł to przesada. Używam tego produktu od: sporadycznie od roku Ilość zużytych opakowań: 1/3
  • 7 maja 2012 o 15:16
    Nie zadziałał
    U mnie ten krem nie zadziałał, rumień, zaczerwienienia nie zniknęły. PO prostu nic się nie poprawiło, a krem był drogi. Niepotrzebnie go kupiałam, ale wcześniej czytałam w Internecie, że u 95% ludzi zadziałał, czytałam to też na zagranicznych stronach. Używam tego produktu od: używałam 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie