Douglas Collection Collection , Glam Palette Douglas Zestaw do makijażu

• 19 marca 2021 o 22:34
    Wszystko w jednym produkcie.
    Zestaw bardzo pięknie wykonany, zapakowany w krwisto czerwone pudełko, idealnie na prezent. Ciekawe otwieranie, które po otworzeniu umozliwia usyzkanie ciekawego kształtu. Zestaw zawiera wszystkie produkty i przyrządy, niezbędne do wykonania makijażu. Jestem zachwycona jakością, napigmentowaniem i kolorystyką cieni. Są one bardzo wydajne, pięknie się uzupełniają i blenduja. Z takiego zestawu można zbudować nieskończona ilość makijaży.
  • 1 lipca 2020 o 19:00
    Wszystko w jednym miejscu
    Zestaw do makijażu Douglas ma w sobie prawie wszystko, co niezbędne do makijażu. Pomadki, tusz, eyeliner, róż, bronzer, cienie do powiek + pędzle i wygodne lusterko. Kosmetyki są na prawdę fajnej jakości, ale najlepsze są cienie, nie są sypkie, przy czym tez maja fajna pigmentację. Zestaw jest poręczny. Chociaż nie często maluje się mocno, ale jestem zadowolona z tego zestawu.
    Forses
    8 maja 2020 o 17:46
    Wspaniała
    Dostałam ją jako prezent i oczywiście samo opakowanie zrobiło na mnie piorunujące wrażenie, ale jak ją otwarłam to serce zabiło mi mocniej. Tak naprawdę nigdy nie byłabym w stanie wypróbować tylu kolorów cieni do powiek, nawet ze względu na obawy czy dany kolor mi pasuje. Tutaj mam pełne pole do popisu, mogę stworzyć makijaż na każdą okazję. Z jednej strony jakiś oryginalny makijaż dzienny, a z drugiej strony wyrazisty makijaż wieczorowy (np. na sylwestra). Bronzery i róże dobrze napigmentowane, nawet zestaw błyszczyków trafił w moje gusta. Mogłabym opowiadać o tej paletce godzinami. Bardzo ją lubię. O dziwo nawet dołączony tusz do rzęs u mnie się sprawdza - ładnie rozczesuje rzęsy, unosi je i podkręca.
    Zalety:
    • opakowanie (wygląd) paletki
    • duży wybór cieni do powiek. róży i bronzerów oraz błyszczyków
    • dobrze napigmentowane kosmetyki
    • trwałość
    • łatwość aplikacji
    • cienie zarówno matowe jak i brokatowe
    Wady:
    • jakość dołączonych do zestawu pędzli
  • 23 marca 2020 o 20:34
    Przeciętna
    Dostałam ją od siostry na urodziny i jak dla mnie szału nie ma. Dużo kolorów, dużo możliwości ale niestety pigmentacja fatalna a ponad to cienie strasznie się kruszą.
    Zalety:
    • Duża ilość kolorów
    Wady:
    • Słaba pigmentacja
  • 23 marca 2020 o 18:18
    Świetna paleta
    Paletę otrzymałam w prezencie gwiazdkowym;) muszę przyznać,że jej wygląd mnie zachwycił- począwszy od pięknego opakowania aż po zawartość. Najbardziej intrygowały mnie oczywiście cienie do powiek. Od razu przystąpiłam do ich testowania i - no cóż, efekt mnie bardzo zadowolił. Kolory są piękne, mocno nasycone, silnie napignentowane. Ładnie się aplikują i blendują. Zaskakująco mocne kolory mają też róże i bronzery- wystarczy delikatnie dotknąć je pędzlem i kosmetyk mocno zaznacza się na twarzy. Cała paletka jest naprawdę bardzo dobra, chętnie sięgam po nią malując się przed pracą ale i przed większym wyjściem.
    Zalety:
    • Piękne kolory cieni, pomadek i błyszczyków
    • Trwałe i mocno napigmentowane cienie
    • Dobre bronzery i róże
    • Piękne i praktyczne opakowanie