Iwostin Hydratia, Fizjologiczny krem z ceramidami

• 13 października 2015 o 13:48
    godny polecenia
    Szukałam czegoś treściwego, tłustego, zamiennika Cicaplastu. No i proszę, jest! Używałam go po zabiegu mikrodermabrazji jako opatrunek na podrażnioną skórę. Mam czasem problemy z trądzikiem, zapychającymi, ropiejącymi się porami, więc dermabrazję uznaję za kompleksowe rozprawienie się z humorami mojej cery. Używam też dwa razy w tyg. szczoteczki do mycia twarzy, a samą wodę wspomagam delikatnym żelem. Badanie poziomu hormonów w normie. A humory jak były tak są. Zatem sprawdza się mikrodermabrazja i krem Iwostinu, aby podreperować warstwę lipidową skóry. Czyli używam go z doskoku. Jak dla mnie spełnia wymagania. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 1 czerwca 2015 o 10:19
    fajny codzienny krem
    Myślę że jeszcze wrócę do tego produktu, co jest najlepszą jego recenzją. Moja skóra jest mieszana, choć od dłuższego czasu bardziej w stronę wysuszenia. Dlatego zdecydowałam się na ten krem. Pozytywnie mnie zaskoczył. + przyjemna, lekka konsystencja + szybko się wchłania + dobre składniki + delikatny zapach + dobrze nawilża buzię + nie zapycha + nie podrażnia i nie uczula + wygodne opakowanie + dostępność + dobry zarówno na noc jak i na dzień pod makijaż Nie daję mu 5 gwiazdek, bo nie zmienił spektakularnie stanu mojej cery i jej kondycji ale to naprawdę porządny krem:) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zakończone jendo
  • 5 lutego 2015 o 1:30
    Bardzo dobry krem
    Witam, nie zgodzę się z przedmówczynią, że krem nie jest dla osób z cerą trądzikową. Bardzo często powodem powstawania pryszczy jest suchość skóry i gromadzenie sebum w naskórku. Ja sięgnęłam po ten krem właśnie wtedy kiedy walczyłam z ciągle pojawiającymi się niedoskonałościami i to był strzał w dziesiątkę. Krem idealnie nawilża i odżywia skórę, stosuję go już 3 lata, a po miesiącu zauważyłam ogromną różnicę. Cera jest promienna, gładka. Pryszcze zniknęły!! Pojawiają się bardzo sporadycznie, podczas miesiączki w bardzo niewielkiej ilości i "wielkości" .Krem nie zapycha, fajnie pachnie. Jest bardzo wydajny. Jedynie ta cena. Tu jest podana całkiem niska, natomiast w moich aptekach to koszt ok 45 zł, ale i tak warto. Polecam osobom, które mają problemy z suchą skórą, ale także tym które po 20 roku życia nadal mają problemy z trądzikiem. W ogóle, polecam wszystkim ;) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: sporo
  • 17 listopada 2014 o 18:54
    Super krem do cery suchej
    Kupiony przypadkiem krem (za namową dermokonsultantki Iwostin) okazał się super produktem dla mojej cery. Skórę mam suchą i skłonną do podrażnień i wysypek. Krem nawilża i nie uczula. Pachnie ziołami, trochę jak maść ale mi ten zapach odpowiada (kojarzy mi się z jakimś mazidłem z dzieciństwa). Polecam też serum na noc i krem pod oczy z tej samej serii. ps. dzieciakom z cerą mieszaną i trądzikową polecam czytanie etykiet i opisów producenta - krem który jest przeznaczony dla cery odwodnionej i zdecydowanie starszej (ja mam powyżej 30-stki) na pewno nie będzie dla Was odpowiedni. nie kupujcie go - szkoda waszej kasy! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwie tuby
  • 20 stycznia 2014 o 20:57
    Bardzo dobry
    Krem jak na kosmetyk apteczny jest tani i wydajny. Pachnie znośnie a po aplikacji szybko się wchłania w skórę. Dzięki niemu skóra jest dobrze nawilżona oraz odżywiona a ewentualne podrażnienia złagodzone. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania