Christian Dior Addict Ultra - Gloss (stara wersja)

• 30 czerwca 2012 o 17:07
    bardzo dobry - niestety wycofany
    To był mój pierwszy kosmetyk z górnej półki. Pachniał pralinką, miał śliczne opakowanie, a przede wszystkim coś, czego współczesne błyszczyki (również nowa wersja tego) generalnie nie mają: KOLOR. Zdaje się, że ideałem konsumentek jest coś beżowo-różowego, bo większość gam błyszczykowych tylko takie odcienie zawiera. A szminek, z natury swojej bardziej nasyconych kolorem, niestety nie lubię i nie potrafię używać. Gdyby Dior Addict pozostał w swojej starej wersji (gdyby nie wycofano koloru różowo-czerwonego), kupowałabym go pewnie nadal. Używam tego produktu od: używałam przez około półtora roku Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań
  • 19 lipca 2011 o 22:09
    Duze drobinki brokatu.
    Mam bardzo sliczny kolorek ale dosc duze drobinki brokatu nie pasuja mi. Nawilza usta, sciera sie jak to blyszczyk. Posiadam jeszcze koncowke tego blyszczyka -uwielbiam kolor choc nie lubie tego brokatu :( Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 lutego 2010 o 14:05
    Przyzwoity.
    Powiększa optycznie usta. Nie wysusza, pielęgnuje usta. Piękne odcienie, jednak wolę bardziej transparentne. Mało wydajny- szybko się zużywał i ścierał z ust. Mała pojemność w stosunku do ceny- tutaj o wiele bardziej korzystny jest Dior Kiss w tubce 18 ml, który uwielbiam. Nie za bardzo trwały. Używam tego produktu od:2006 Ilość zużytych opakowań:2
    othecat
    2 lutego 2010 o 11:31
    Średnia
    A więc dla mnie błyszczyk addict jest ma mocna 3 - znaczy średnią krajową :) Plusy: + ładne kolory - ja mam w kolorach rózu i beżowego różu + eleganckie opakowanie Minusy - trwałość kosmetyku za 20 zł - zapach Zależy co dla kogo jest ważne. Dla mnie zawsze ważna jest trwałość - bo co mi po makijażu który poprawiam co 20 minut. Zdecydowanie lepiej wypadaja bardzo podobne błyszczyki Revlonu. A już nalepiej blyszczyki Lancome. Używam tego produktu od:1 roku Ilość zużytych opakowań:2
  • 13 czerwca 2009 o 13:25
    może być
    Kolor mi trochę nie przypasował-za ciemny Dlatego nie przepadam za nim aż tak bardzo, bo wydaje mi się, że pasuje tylko na wieczór. Trwałość tego błyszczyka też taka sobie-używałam lepszych, po 1 h co prawda nadal się trzyma ale już tylko kolor, bo połysk spływa. Generalnie nie jest zły, ale za to cenę naprawdę można dostać coś lepszego. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1