Vipera Small Giant Lśniący błyszczyk do ust

• 27 września 2012 o 13:40
    guma mamba :)
    Mam 2 odcienie: 23 - średnio intensywny róż oraz 30 - głęboką czerwień. Jestem bardzo zadowolona z tych błyszczyków ponieważ pachną gumą mambą, są gęste i przez to utrzymują się długo na ustach, ale nie są lepiące. Ponadto dzięki malutkim drobinkom powiększa wizualnie usta, do tego uzyskiwany jest efekt "tafli wody". Małe eleganckie opakowanie, wszędzie się zmieści ;). Są dosyć kryjące, w szczególności czerwony, który idealnie sprawdza się na wieczorne wyjścia. Polecam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 31 stycznia 2012 o 19:02
    Jest ok.
    Nie mam pojęcia jaki mam numer odcienia ale jest to kolor różowy z drobinkami. Ceny nie ocenie, bo go dostałam ;) :)ładny kolor, ładnie wygląda na ustach :)jak na błyszczyk jest trwały :)śliczny słodziutki zapach :)neutralny w smaku :)drobinkami można zrobić mini-peeling ust ;) :)usta pięknie lśnią :)eleganckie minimalistyczne opakowanie Większych wad nie widzę, w sumie z czystym sumieniem mogę go polecić ;) Używam tego produktu od: 2-3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    pysiam
    5 stycznia 2012 o 15:33
    trwały i porządny
    Mam odcień nr 22, intensywną fuksję z drobinkami. Niestety, błyszczyk zamawiałam na allegro i nie trafiłam z kolorem, który jest dla mnie zbyt intensywny. Kolor jest śliczny, ale nie wyobrażam sobie używać go na codzień, bo bardzo rzuca się w oczy, a ja źle się z tym czuję. Błyszczyk jest dobrej jakości, trwały, a drobinki zupełnie niewyczuwalne i mało widoczne na ustach. Zapach bardzo mi się podoba, lubie takie cukierkowe zapachy ;) Opakowanie proste i elegackie zarazem, cena niewygórowana za taką jakość. Nie kupię już błyszczyka z tej serii, ale możliwe, że skuszę się na jakiś inny od Vipery, którą bardzo cenię i lubię. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
  • 26 sierpnia 2011 o 17:28
    przeciętniak
    Kupiłam ten błyszczyk pod wpływem chwili, choć nie brakuje mi mazideł do ust. Wybrałam numer 27, będący połączeniem różu i pomarańczy ze srebrnymi i niebieskimi drobinkami. Kolor podbija naturalną barwę ust, ale cały efekt psują te nieszczęsne drobinki, które "drobne" są tylko z nazwy. W rzeczywistości są duże, wyczuwalne i mają tendencję do wędrowania po twarzy. Moim zdaniem jest ich zbyt wiele, a przez to błyszczyk daje raczej tani efekt. Produkt utrzymuje się krótko: do pierwszego picia czy jedzenia. Bez tego wytrzymuje około godziny. Błyszczyk nie nawilża, a wręcz przeciwnie: mam wrażenie, że przez drobinki szorujące po ustach, powoduje wysuszanie. Nie podoba mi się, że zostawia paskudną białą krechę, chociaż nakładam cienką warstwę. Na plus mogę zaliczyć zapach. Moja wersja prześlicznie truskawkami. Podoba mi się też opakowanie, bo jest proste, solidne, daje się porządnie zakręcić, dzięki czemu błyszczyk nie wyleje się w torebce. Jednak to za mało, żebym kupiła go ponownie. Zwłaszcza, że mam w pamięci rewelacyjne błyszczyki z serii Aphrodisiac, które Vipera z niewiadomych przyczyn wycofała. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: początek pierwszego
  • 19 sierpnia 2011 o 13:21
    Bez rewelacji
    Moje zdanie jest trochę inne....Według mnie błyszczyk jest przeciętny,może oczekiwałam zbyt wiele...Jedyny solidny plus to cena - zapłaciłam 6,99 zl. Mam kolor 23. Jak dla mnie - mało intensywny. Usta wyglądają zbyt blado - "trupio". Błyszczyk zawiera drobinki...Osobiście lubię ale tutaj są trochę "toporne", lubią zostawac na ustach. Błysk faktycznie niezły ale na krótko - tak więc trwałośc nie powala... Nie odpowiada mi tez zapach. W tej chwili uzywam go na pomadke o intensywniejszym kolorze. I tu sprawdza sie całkiem całkiem. Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno