Garnier Natural Beauty, Balsam Shampoo mit Vanille-Extrakt (Szampon z ekstraktem z wanilii)

• 16 grudnia 2014 o 21:10
    istna rewelacja
    Szampon używałam ok. 2 lat temu, gdy byłam na wymianie za granicą i bardzo dobrze go wspominam. Próbowałam jeszcze później znaleźć podobny w Polsce, ale było z tym trudno. +mocno oczyszczał +nie wysuszał skóry głowy ani włosów +wygładzał, nadawał włosom jedwabisty połysk +piękny zapach utrzymywał się nawet na włosach +wydajny +gęsta konsystencja świetnie się pieni +wygodny w aplikacji (opakowanie) Minus to oczywiście dostępnośc… Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 19 stycznia 2014 o 13:00
    za sentyment
    Był to pierwszy "ekskluzywny" szampon kupiony przeze mnie w nowo powstających mini drogeriach po roku 90tym. chodziłam wtedy do podstawówki i byłam nim zachwycona. Chyba był w opcji "nie szczypie w oczy". Kolejny raz miałam możliwość nabyć go dopiero, gdy byłam na studiach i odwiedziłam DE. Uwielbiam waniliowy zapach, do tego kremowa konsystencja i łatwość rozczesywania włosów. Tylko tyle...a może aż tyle. Myje, pachnie, ładnie się pieni, nie jest drogi i truuudno dostępny (możliwe, że w sklepikach z chemią z DE jest dostępny) i przypomina mi "tamte" czasy:) teraz mam wersję z dodatkiem papai.
    Mariti
    10 marca 2013 o 21:38
    Tylko zapach
    Sporo czasu minęło odkąd używałam tego produktu, ktory kiedyś podbił moje serce zapachem ( na rynku niemieckim rzecz jasna zakupiony). I tylko zapachem. Był to bowiem normalny szampon, ktory pięknie pachniał. Co prawda wydajny, o dobrej konsystencji i ładnym kolorze - to wszystko za przystępną cenę, niemniej po dłuższym uzywaniu miał tendencje do przesuszania. Jako nastolatce jego walory wydawały się wystarczające, tym bardziej , że zawsze miałam fiołka na punkcie wanilli. Dziś na pewno nie kupiłabym tego szamponu. Używam tego produktu od: używałam przez ok 6 msc Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 23 czerwca 2012 o 17:35
    SUPER NATURALNA WANILIA
    Kiedyś był to szampon dostępny w PL w sklepie MAKRO i wycofali go:( było to ok.15 lat temu ,tesknie za tym szamponem:( + sliczny realistyczny zapach wanilii na dluuuugo +super rozczesywanie +nawilżenie minusów brak Używam tego produktu od: 15 lat temu Ilość zużytych opakowań: kilka butelek
  • 4 kwietnia 2012 o 13:15
    przeciętny szampon ze wspaniałym zapachem
    Mieszkam w Niemczech i kupiłam ten szampon wiele razy ze względu na jego niesamowity zapach. Intensywnie i naturalnie pachnie słodką wanilią, zapach pozostaje bardzo długo na włosach, jednocześnie nie jest męczący, za to wywołuje zachwyt jeśli komuś przyjdzie mieć nos bliżej naszych włosów ;) Same właściwości szamponu są bardzo przeciętne. Ma kremowo-mleczną konsystencję, pieni się dobrze. Moim zdaniem lekko obciąża włosy, ale nie nawilża ich, nie wygładza i nie sprawia, że wyglądają jakoś lepiej. Warto kupić jedynie ze względu na przepiękny zapach. Zazwyczaj używam go kiedy nie mam czasu na dłuższą pielęgnację włosów, bez odżywki, gdyż w przeciwnym razie miałabym włosy przetłuszczone po kilku godzinach... Btw, jego siostrzana odżywka jest bardzo słaba. tutaj recenzje tego samego szamponu w starym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=681 Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań, używane sporadycznie