WIZAŻ logo
Tusze do rzęs

Affect Provocation, Mascara Tusz do rzęs

2 (3)

star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar half fullstar emptystar empty
star fullstar half fullstar emptystar emptystar empty
star fullstar half fullstar emptystar emptystar empty
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    14 czerwca 2022 o 18:42
    Tusz affect
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Jestem w trakcie korzystania, niestety nie jestem zadowolona. Tusz jest mokry, ale po całym dniu się sypie i przed wieczornym demakijażem jest już go niewiele na rzęsach.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Czarny odcien
    Wady:
    • Za mokry
    • Ciężko się maluje
    • Kruszy sie
  • 3 listopada 2020 o 14:55
    Mieszane uczucia
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Tusz daje bardzo ładny efekt. Całkiem dobrze się trzyma na rzęsach (nie kruszy się po jakimś czasie). Całkiem fajnie się z nim pracuje. Co prawda jest jednym z tych, co wymagają czasu, żeby zaczął spełniać swoje funkcje (czyt. musi trochę "wyschnąć"), ale większość tuszy, które miałam były tego typu więc nie uważam to za jego minus. Tusz pięknie podkreśla rzęsy bez sklejania, a to chyba dla mnie najważniejszy punkt.
    Zalety:
    • daje ładny efekt
    • Nie osypuje się
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    17 października 2020 o 12:34
    Beznadziejny tusz
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Tusz dostałam kiedyś w kupionym boxie kosmetycznym. Bardzo się ucieszyłam bo odkąd zaczęłam się malować, od lat szukam dobrego tuszu do rzęs. Niestety mam krótkie i proste rzęsy. Ten tusz daje ładny efekt, lekko uniesione rzęsy, czarne i wyglądające dosyć dobrze. Ale na tym tyle pozytywów. Cała reszta to negatywy, które przeważyły. Niestety tusz bardzo szybko odbija mi się w ciągu dnia pod oczami. Dzieje się to u mnie z większością tuszów do rzęs, ale ten to jest przesada. Dosłownie godzinę po pomalowaniu już wyglądam jak "panda" pod oczami. Inne tusze potrzebowały na to kilku godzin, a ten, niemal od razu odbija się na dole i robi to przez cały dzień. Długo schnie, czasem po 20 min od nałożenia jest mokry na rzęsach jakbym dopiero go nałożyła i wtedy cały odbija się nad oczami, pod nimi... Dosłownie mam czarne plamy. Dramat. Ponadto tusz okropnie zbiera się na szczotce i opakowaniu. Dosłownie wielkie grudki wystają na szczoteczce i górze opakowania, muszę zbierać je patyczkiem higienicznym, żeby nie przenieść ich na rzęsy, co niestety kilkakrotnie się stało. Tusz leży sobie zapomniany w szafce i omijam go gdy tylko przypomnę sobie jak fatalnie wygląda gdy wiecznie musze martwić się, że znowu wyglądam jak panda w ciągu dnia lub że cały tusz zszedł i jest dokoła oczu... Najgroszy tusz jaki miałam. Poleciał do kosza.
    Zalety:
    • ładny efekt czarnych i lekko uniesionych rzęs
    • prosta szczoteczka, taka jak lubię
    Wady:
    • bardzo szybko odbija się pod oczami
    • zbiera się na szczoteczce i opakowaniu, pozostawia grudki na rzęsach
    • nie warty ceny

szukaj