Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Look Up So Black Mascara Tusz do rzęs pogrubiająco-rozdzielający

Eveline
Tusz do rzęs pogrubiająco-rozdzielający, So Black
Eveline Look Up Pogrubiająco-rozdzielający tusz do rzęs Intense Black 10 ml
Eveline Tusz do Rzęs Look Up So Black
Eveline KOL Maskara LOOK UP SO BLACK

• 11 maja 2025 o 13:08
    Niedrogi hit z efektem WOW
    ❤️Ten tusz do rzęs totalnie mnie zaskoczył – i to bardzo pozytywnie. Sięgnęłam po niego z czystej ciekawości, nie oczekując zbyt wiele, ale już po pierwszym użyciu wiedziałam, że zostanie ze mną na dłużej. Mam wrażliwe oczy i tusze z Eveline zwykle dobrze się u mnie sprawdzają – ten model nie jest wyjątkiem.❤️ Szczoteczka jest silikonowa, dobrze wyprofilowana, świetnie rozdziela rzęsy i dokładnie je pokrywa tuszem – bez grudek, bez sklejenia. Efekt? Rzęsy są pogrubione, uniesione i optycznie wydłużone, a przy tym nadal wyglądają naturalnie. Bardzo dobrze sprawdza się zarówno na co dzień, jak i przy mocniejszym makijażu. Co ważne – nie kruszy się, nie odbija i nie rozmazuje, nawet po wielu godzinach. Ocena szczegółowa: ❤️Wydajność: ❤️ Używam go codziennie od kilku tygodni i nadal się nie kończy. Konsystencja nie zmienia się w czasie, nie zasycha zbyt szybko. ❤️Zgodność z opisem producenta: ❤️ Obiecano pogrubienie, rozdzielenie i trwałość – i wszystko się zgadza. Daje efekt podobny do droższych tuszów. ❤️Trwałość: ❤️ Bez zarzutu – wytrzymuje cały dzień bez osypywania się. U mnie nawet w cieplejsze dni sprawdza się świetnie. ❤️Stosunek jakości do ceny: ❤️ Tusz za kilkanaście złotych, który działa jak produkt z wyższej półki? Dla mnie hit. ❤️Opakowanie: ❤️ Proste, eleganckie, z wygodnym zamknięciem. Nie brudzi się. ❤️Podsumowanie:❤️ Eveline Look Up So Black Mascara to prawdziwe drogeryjne odkrycie – skuteczny, trwały i niedrogi. Jeśli szukasz tuszu, który robi robotę, nie obciąża rzęs i nie zostawia czarnych śladów pod oczami – zdecydowanie warto go wypróbować. Ja napewno wrócę❤️
    Zalety:
    • Świetnie pogrubia i rozdziela rzęsy – bez grudek i sklejania
    • Trwałość przez cały dzień – nie osypuje się, nie rozmazuje
    • Delikatna formuła – idealna dla wrażliwych oczu
    • Wygodna silikonowa szczoteczka – łatwa w użyciu nawet przy krótszych rzęsach
    • Bardzo korzystna cena – efekt jak z droższych produktów
    • Nie trzeba wielu warstw, by uzyskać efekt
    • Dobrze się zmywa – nie wymaga pocierania
    Wady:
    • Nie daje ekstremalnego efektu „wow” przy pierwszej warstwie – trzeba lekko popracować
    • Opakowanie estetyczne, ale dość proste – może nie przyciągać uwagi na półce
    • Może lekko sklejać rzęsy, jeśli nałożysz zbyt dużo
    Miroku
    27 kwietnia 2025 o 19:03
    Niezły, ale daleko mu do typowego poziomu tuszy Eveline
    Moje rzęsy są mocno przeciętne-niezbyt długie, dosyć gęste i cienkie, jasne od połowy długości, a więc słabo widoczne. Od tuszu oczekuję zawsze pogrubienia oraz zagęszczenia z dobrym rozczesaniem-w jednym miejscu mam lukę gdzie rzęsy mi nie rosną i dobre wyczesanie pomaga mi to zakryć. Ważne jest też dla mnie by mascara nie powodowała podrażnienia moich wrażliwych oraz alergicznych oczu. Niejednokrotnie w recenzjach wspominam, że naprawdę bardzo lubię tusze do rzęs z Eveline-za rozsądne ceny oferują naprawdę dobrą jakość(z małymi wyjątkami), szczególnie, że w Biedronce często można je dostać w promocji 1+1 gratis, także korzystny deal :) Ten recenzowany zaciekawił mnie szczoteczką-silikonowa, w kształcie klepsydry z dosyć gęstymi igiełkami. Mam wrażenie, że troszkę ma problem by dobrze dotrzeć do samej nasady rzęs przez co trudniej jej idzie rozczesywanie i muszę posiłkować się inną szczoteczką by całość była ładnie wyczesana oraz rozdzielona. Jednak ma też zalety-łatwo się nią manewruje nawet w trudniej dostępnych miejscach, nie brudzi górnej powieki oraz bezproblemowo maluje się nią krótkie dolne włoski, rozmiar i kształt także ma dobry dla moich małych i dosyć głęboko osadzonych oczu. Formuła mascary także jest w porządku-od początku jest dobra do użycia i nie muszę czekać aż przeschnie. Nie jest zbyt tępa czy gęsta, nie skleja oraz nie robi owadzich nóżek, ale dosyć szybko zaczyna przysychać i pojawiają się w niej grudki-zastanawiam się czy ma to związek z faktem, że swój egzemplarz tego tuszu kupiłam w Biedronce, a jakie są tam warunki ekspozycji kosmetyków Eveline to chyba wiemy. Więc mógł być ciut zleżały w zbytnim cieple. Co do samego efektu-taki na co dzień. Mascara wydłuża, zagęszcza i wydobywa rzęsy, chociaż mi brakuje tutaj trochę większego pogrubienia(jako okularnicy z minusowymi szkłami ;) ). Czerń jest dosyć intensywna, ładnie podkreśla włoski. Nie podrażnia oczu oraz nie powoduje uczuleń. Trwałość tego tuszu według mnie nie jest wybitna. O ile się nie rozmazuje oraz nie odbija pod brwiami(co jest istotne gdyż mam tłuste i opadające powieki), tak dosyć mocno się kruszy-już po kilku godzinach mam spory osyp czarnych kropek pod oczami oraz na policzkach, a po 7-9h(to jest czas przez jaki zazwyczaj noszę makijaż oczu i chcę by wtedy wyglądał dobrze) więcej produktu mam na pod oczami niż rzęsach.
  • 26 listopada 2024 o 15:08
    Nie polecam
    Lubię produkty do makijażu i pielęgnacji od marki Eveline i większość mi się sprawdza! Ten tusz jest moim bublem kosmetycznym. Uważam że kompletnie nie jest wart swojej ceny. Tusz nic nie robi z moimi rzęsami, a dodatkowo je skleja, odbija się na powiece i tworzy grudki na rzęsach. Zwykły tusz, szału nie robi. Silikonowa szczoteczka jest zbyt elastyczna. Nie polecam.
  • 28 sierpnia 2024 o 12:24
    Idealne rozdzielenie
    Tusz do rzęs kupiłam przypadkiem, nie z polecenia. Używając tuszu zauważyć można idealne rozdzielenie. Naprawdę nie da się nim skleić rzęs. Co prawda efekt jest naturalny tzn nie wydłuża i nie pogrubia ale tworzy idealnie ułożone i rozdzielone rzęsy. Nie osypuje się, nie rozmazuje, lecz żaden tusz mi się nigdy nie rozmazuje, chyba że od łez ????
  • 15 sierpnia 2024 o 20:21
    super produkt
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    produkt wart swojej ceny . bardzo fajnie się sprawdza. znalazłam w końcu swój ulubiony tusz do rzęs . Kupiłam go aż na zapas z 5 sztuk :) Pogrubia i rozdziela rzęsy ,czyli tak jak pisze na opakowaniu. Polecam
    Zalety:
    • że jest pogrubiający i rozdzielający rzesy