Tusze do rzęs

L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black
Loreal Tusz do Rzęs Telescopic Magnetic Black
L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black
Maybelline New York Falsies Surreal Waterproof Black Tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 507 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Aniaa77
    16 lipca 2024 o 18:19
    Jest dobry ale można zaoszczędzić sobie na nim pieniądze.
    Tusz do rzęs jest na prawdę fajny. Trochę trudno się zmywa. Według mnie można sobie na nim zaoszczędzić pieniądze. Sprawdza się spoko ale są na rynku o wiele lepsze tusze do rzęs. Mam wrażenie że skleja mi rzęsy i zostawia taki bardzo nienaturalny efekt. Ciężko się z nim pracuje.
  • 14 lipca 2024 o 19:36
    Hit z TikToka, który nie spełnił oczekiwań
    Na zakup tuszu L'Oreal Paris Telescopic Mascara zdecydowałam się ze względu na jego ogromną popularność na TikToku. Liczne recenzje i filmiki zachwalały ten produkt, co sprawiło, że moje oczekiwania były naprawdę wysokie. Niestety, po przetestowaniu go osobiście, muszę przyznać, że niestety się zawiodłam. Szczoteczka jest cienka i precyzyjna, co teoretycznie powinno umożliwiać dokładne rozczesanie rzęs i dotarcie do każdego włoska. Jednak podczas aplikacji zauważyłam, że tusz ma tendencję do lekkiego sklejania rzęs, co nie daje efektu naturalnego rozdzielenia. Największym rozczarowaniem okazało się obiecane w opisie od producenta "podkręcenie". Rzęsy opadły praktycznie od razu! Jedynym czego nie można odmówić temu tuszu jest wydłużenie - to faktycznie działa bez zarzutu. Ma również piękny, głęboki odcień czerni.
    Zalety:
    • Odcień czerni : Głęboki, podkreślający oko.
    • Efekt przedłużenia
    Wady:
    • Brak trwałości podkręcenia: Mimo wcześniejszego użycia zalotki, tusz nie utrzymuje podkręcenia rzęs, które szybko opadają.
    • Sklejanie rzęs: Tusz ma tendencję do sklejania rzęs, co utrudnia uzyskanie naturalnego efektu.
    • Nietrwałość: Po kilku godzinach efekt jest niemal niewidoczny, a rzęsy wyglądają na ciężkie i opadłe.
  • 10 lipca 2024 o 17:08
    Pieniądze wyrzucone w błoto
    W pewnym czasie ten tusz był wszędzie w mediach społecznościowych, influencerzy zalewali go wierszami pochwalnymi. Po ich filmikach można było sądzić, że mascara daje spektakularne efekty wydłużonych rzęs. Tusz ma przyjemną malutką silikonową szczoteczkę. Dzięki temu myślałam, że będzie bardzo precyzyjny. Nic bardziej mylnego. Z tak gęstym (jak klej) tuszem i tak małą szczoteczką katastrofa murowana. Gdy go otworzyłam od razu uderzył mnie jego "zapach". Bardzo sztuczny, chemiczny, przypominający ciężki klej lub olej. Okropny, przyprawiający o migrenę. Na szczęście po wytuszowaniu odparowuje i go nie czuć. Po wyciągnięciu szczoteczki jest ona cała oblepiona tuszem i bardzo ciężko jest ją wytrzeć aby pozbyć się nadmiaru produktu. Samo nakładanie tuszu jest dramatem, nakłada się go za dużo już u podstawy rzęs. Wszystko niesamowicie się klei i trudno się rozprowadza. Na rzęsach powstaje gęsta płachta, którą ciężko rozprowadzić na pojedynczych rzęsach. Bardzo żałuję zakupu, bo mascara nie kosztuje mało. Nie polecam nikomu, bo nie wiem komu takie coś się sprawdzi.
    Wady:
    • za gęsty produkt, ciężki do opanowania na rzęsach
    • okropny zapach przyprawiający o migrenę
    • drogi
  • 9 lipca 2024 o 12:09
    Cudowna szczoteczka!
    To jest jedna z najlepszych maskar, jakich w zyciu uzywalam. Jest czarna, ma wspaniala konsystencje - ani za mokra, ani za sucha juz od razu po otwarciu i nie zmienia sie w trakcie uzytkowania w suchy wior (ale ja uzywam tuszu 3-6 miesiecy, wiec nie wiem, jak po tym czasie), nie osypuje sie, nie rozmazuje i nie jest wrazliwa na wode do momentu potarcia rzes, kiedy sa mokre (jesli wyjdziecie na deszcz, to nie splynie sama z siebie, chyba ze zaczniecie dotykac oczu - to mam na mysli). Najwiekszym atutem tej maskary jest swietna szczoteczka. Bardzo drobna, dzieki czemu trudna sie nie wybrudzic, latwo za to dotrzec do samej nasady rzes i do kacikow oka. Tusz wydluza i pogrubia, a przy tym nie skleja rzes. Uwielbiam, kupuje i bede kupowac, az nie znajde czegos lepszego. ;)
  • 6 czerwca 2024 o 10:10
    Ulubiony klasyk wśród tusz
    Opis: L’Oréal Paris Telescopic to tusz do rzęs, który został zaprojektowany, aby maksymalnie wydłużać i pogrubiać rzęsy. Dzięki innowacyjnej szczoteczce i formule, tusz ten zapewnia spektakularny efekt już po jednym nałożeniu. Szczoteczka: Szczoteczka Telescopic jest wyjątkowo cienka i precyzyjna, co pozwala na dokładne pokrycie każdej rzęsy, nawet tych najkrótszych. Dzięki specjalnym mikrowłóknom, szczoteczka doskonale rozdziela rzęsy, zapobiegając ich sklejaniu się. Formuła: Formuła tuszu jest lekka, ale jednocześnie bardzo skuteczna. Zawiera mikrowłókna, które przyczepiają się do rzęs, wydłużając je i pogrubiając. Tusz jest długotrwały, nie kruszy się i nie rozmazuje, co zapewnia perfekcyjny wygląd przez cały dzień.
    Zalety:
    • Spektakularne wydłużenie: Tusz wydłuża rzęsy, nadając im wyjątkowy efekt.
    • 1. Precyzyjna szczoteczka: Pozwala na dokładne rozdzielenie i pokrycie każdej rzęsy.
    • 2. Długotrwałość: Tusz utrzymuje się przez cały dzień, nie kruszy się i nie rozmazuje.
    • 3. Łatwość aplikacji: Cienka szczoteczka umożliwia precyzyjne i łatwe nakładanie tuszu.
    • 4. Intensywny kolor: Głęboka czerń tuszu dodaje spojrzeniu wyrazistości.
    Wady:
    • Cena)