Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics ReveLashes, False Lash Effect Mascara Tusz do rzęs wydłużająco-pogrubiający

Eveline
Tusz do rzęs efekt sztucznych rzęs
Eveline Tusz do Rzęs Revelashes Deep Black
Eveline Cosmetics Tusz do rzęs - Cosmetics Cosmetics Big Revelashes Tusz do rzęs - Cosmetics Cosmetics Big Revelashes
Eveline Reveal Lashes False Lash Effect Tusz do rzęs 10 ml

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Miroku
    20 marca 2025 o 23:04
    Dosyć cienko. Dosłownie
    Moje rzęsy są mocno przeciętne-niezbyt długie, dosyć gęste i cienkie, jasne od połowy długości, a więc słabo widoczne. Od tuszu oczekuję zawsze pogrubienia oraz zagęszczenia z dobrym rozczesaniem-w jednym miejscu mam lukę gdzie rzęsy mi nie rosną i dobre wyczesanie pomaga mi to zakryć. Ważne jest też dla mnie by mascara nie powodowała podrażnienia moich wrażliwych oraz alergicznych oczu. Bardzo lubię tusze Eveline, większość tych które miałam z tej firmy, sprawdzały mi się. W najgorszym przypadku okazywały się niezłe/znośne do lekkiego makijażu dziennego. Ciekawe jest to, że nigdy wcześniej nie miałam od nich mascary z tych o ,,baryłkowatych" opakowaniach, więc podczas promocji w Biedronce postanowiłam nadrobić zaległości :) ReveLashes zapowiadała się naprawdę dobrze-ma prostą szczoteczkę o nieprzekombinowanej konstrukcji. Mała, więc dobra dla moich niedużych oczu, zgrabna(wygoda malowania dolnych rzęs oraz tych w kącikach), a do tego z dosyć ostrymi silikonowymi igiełkami. Chociaż przy tym ostatnim mam mieszane uczucia-niby dobrze rozczesuje rzęsy, ale jednocześnie często drapie i kłuje delikatną skórę powiek co jest raczej mało przyjemne(plus czasami brudzi, szczególnie u dołu). Jednak z formułą już jest coś nie tak. Na początku oczywiście dałam mascarze czas na ,,przeleżenie się", aby nieco przeschła, gdyż była na otwarciu dosyć mokra i brudząca(z tego powodu też twierdzę, że kupiłam raczej świeży egzemplarz, którego nikt przede mną nie otwierał w sklepie), a także dawała liche podkreślenie. Jednak mijają te dwa-trzy tygodnie, a tusz nadal nie daje mi oczekiwanego efektu. Z całą pewnością zauważalnie wydłuża, ale ma jednocześnie problem z pogrubieniem oraz zagęszczeniem-mimo dobrego rozczesania oraz rozdzielenia całość wygląda dosyć smętnie. Jako okularnica na minusach zdecydowanie szukam pogrubienia oraz wydobycia tych moich rzęs. Mam ten produkt już ponad dwa miesiące i odczuwalnie już wysycha-robi grudki i tępo się nakłada. Używam pod mascarę zawsze jakąś bazę(też z Eveline), które na włoskach są białe i teraz ReveLashes ma duże problemy by tę biel zakryć. Recenzowany tusz nie podrażnia oraz nie uczula moich oczu, nie sprawia też problemów przy demakijażu. Trwałość także jest w porządku-mi do szczęścia wystarczy 8-9h bez wyraźnego osypywania się, kruszenia na policzki czy odbijania pod brwiami(mam tłuste i opadające powieki). I ten produkt spełnia moje oczekiwania w tej kwestii.
  • 17 listopada 2024 o 22:10
    Moja najlepsza mascara
    Używam mascary Eveline Cosmetics ReveLashes od kilku dobrych lat i jak dotąd nie znalazłam godnego jej przeciwnika. Mascara idealnie pogrubia, nadaje objętości a co najważniejsze podczas jej aplikacji nie pojawiają się żadne grudki. Szczoteczka jest elastyczna i naprawdę dobrze wykonana, pięknie rozdziela rzęsy - nie powoduje ich sklejania nawet przy 2-3 warstwach. Mam dość proste i ciężkie rzęsy a ten produkt świetnie sobie z tym radzi - ładnie je wydłuża i podkręca (nie używam zalotki, a mimo to podkręcenie jest widoczne przy moich rzęsach, co przy innych tuszach ciężko było uzyskać). Tusz utrzymuje się na rzęsach cały dzień, potrafi przetrwać także pełen smutku i płaczu fil - co niejednokrotnie przetestowałam ;) Dodatkowo nie kruszy się pod koniec dnia ;) Kupuje go już od kilku lat - początkowo kosztował mnie ok 9zł, natomiast ostatnio zakupiłam go w Rossmannie za ok 15ł na promocji (cena regularna ok 25zł).
    Zalety:
    • Nie skleja
    • wytrzymuje nawet płacz ;)
    • Nie kruszy się
    • Ładnie podkręca
    • Utrzymuje się cały dzień
  • 10 listopada 2024 o 19:52
    Nadaje naturalny efekt lekko wydłużonych rzęs, ale bez efektu wow
    Jestem miłośniczką tuszów do rzęs, w swej kolekcji miałam już ich naprawdę dużo. Od tych produktów wymagam maksymalnego wydłużenia I pogrubienia. Uwielbiam efekt sztucznych rzęs, ale jednocześnie wyglądających mało teatralnie. Jakiś czas temu padło na tusz z marki Eveline, lubię tą markę, trafiałam na dobre tusze. Ten zakupiłam w zwykłym supermarkecie, kosztował niewiele. Jako, że z poprzednich byłam zadowolona, więc od tego też już dużo oczekiwałam. Ale od początku...Tusz jest w standardowym, na tego typu produktów, podłużnym opakowaniu. Jest całe w czerni, ze złotą wstawką i czarnymi napisami na niej. Wyglada kobieco i subtelnie. Nie wiem czemu, ale uwielbiam kosmetyki w czarnych opakowaniach. Szczoteczka owego tuszu jest prosta, z wypustaki tej samej długości i rozstawionymi obok siebie na gęsto. Idealnie podczas malowania rozdziela każdą rzęsę, nie skleja ich. Za to ma u mnie plus. Sam tusz ma kruczo czarny kolor. Jest wydluzajaco- pogrubiający. I tu się nad tym trochę zatrzymam. Osobiście nie mam super długich rzęs, nie mam ich też gęstych. Po nałożeniu pierwszej warstwy tuszu, stały się one delikatnie dłuższe I nabrały czarnego koloru. Nie taki efekt mnie powala, więc nakładałam kolejne warstwy. Dopiero kolejne dodały lekkiej objętości, grubości i wydłużenia. Nie był to jednak efekt pozwalający na nogi. Tusz nadaje bardzo naturalny, aczkolwiek widoczny efekt. Jest to subtelne i delikatne. Tusz utrzymuje się przez cały dzień, dopiero wieczorem zaczyna się kruszyć pod okiem. Nie skleja rzęs, nie odbija się na powiekach. Z lekkością zmywa się zwykłym mleczkiem do demakijażu. Podsumowując, tusz jest dobry, ale dla osób lubiących naturalny efekt, z lekko widocznym makijażem oka. Ja lubię mocno widoczne rzesy, wydłużone na maksa, więc dla mnie był za delikatny.
    Zalety:
    • delikatnie wydłuża I pogrubia
    • nie kruszy sie, nie odbija na powiekach
    • szczoteczka rozdziela każdą rzęsę, nie skleja ich
    • ładne opakowanie
    • kolor kluczowe czarny, widoczny na rzęsach
    Wady:
    mm2991
    9 października 2024 o 9:01
    Bardzo fajny tusz
    Tusz do rzęs kupiłam z ciekawości, cena niska i do tego promocja dodatkowo zachęciła mnie zakupu, którego nie żałuję. Tusz charakteryzuje się eleganckim opakowaniem, poręcznym, szczoteczka bardzo dobra, idealna długość sprawia że aplikacja jest zdecydowanie łatwiejsza. Tusz świetnie rozczesuje rzęsy, nie skleja ich oraz nie powoduje podrażnienia oczu. Rzęsy są ładnie rozdzielone, podniesione. Nie kruszy się w ciągu dnia co jest atutem a także łatwo się zmywa podczas demakijażu. Tusz jest łatwo dostępny.
    Inne
  • 4 lipca 2024 o 14:58
    Drogeryjna perełka
    Ten tusz był dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem. Co tym produktem oferuje firma Eveline..... Eleganckie, niezbyt krzykliwe opakowanie, bardzo dobrze wykonaną szczoteczkę, która z mistrzowską precyzją rozdziela każdą rzęsę (nawet przy kilkukrotnej aplikacji produktu), idealnie pogrubia bez tworzenia grudek i sklejania rzęs, wydłużenie i podkręcenie jest na najwyższym poziomie, co prawda produkt nie wydłuży rzęs, aż do samego czoła, ale efekt na moich z natury cienkich, rzadkich i krótkich rzęsach jest naprawdę WOW, czyli prawdziwy efekt sztucznych rzęs z naturalnie wyglądającym lookiem. Efekt ten utrzymuje się przez cały dzień, tusz się nie wykrusza i nie rozmazuje, pomimo iż nie jest on wodoodporny, ale co za tym idzie nie ma najmniejszego problemu z usunięciem go z oczu podczas demakijażu. Produkt dla mnie idealny, prawie idealny, bo wady też posiada. Najwieksza z nich to taka , że nie byłam w stanie zużyć całego produktu do końca, niestety po kilku tygodniach tusz zaczął wysychać co powodowało trudności w jego nakładaniu. Każdy tusz zawsze dokładnie i szczelnie zamykam, nie napowietrzam go podczas użytkowania. Nie jest to moje pierwsze opakowanie tego tuszu i z każdym działo się tak samo, więc to raczej nie była felerna partia. Mimo to uwielbiam ten tusz i będę do niego wracać z nadzieją, że producent w końcu coś zmieni, by ten okres 6- miesiecy przydatności po otwarciu był odzwierciedleniem w rzeczywistości, a nie jedynie nadrukiem na opakowaniu.
    Zalety:
    • Super efekt sztucznych rzęs
    • Nie skleja
    • Nie rozmazuje
    • Nie wykrusza
    • Efekt utrzymuje się cały dzień
    Wady:
    • Po otwarciu tusz wysycha zbyt szybko