Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Mega Size Lashes Mascara Wydłużająco-podkręcający tusz do rzęs

Eveline
Tusz do rzęs podkręcający
Eveline Tusz do Rzęs Mega Size Lashes Super Curl
Eveline Mega Size Super Curl Tusz do rzęs 10 ml
notino.pl
Tusz do rzęs podkręcający i pogrubiający rzęsy Curl Mega Size Eveline

Nasi użytkownicy zostawili 217 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 grudnia 2024 o 17:32
    Eveline stać na więcej
    Generalnie lubię się z tuszami z Eveline, ale ten nie przypadł mi do końca do gustu. Szczoteczka to zdecydowanie jego największy atut – silikonowa, dobrze leży w dłoni i pozwala na dokładne rozdzielenie rzęs bez tworzenia grudek. Na moich rzęsach tusz dał subtelny efekt – delikatnie je wydłużył i nadał lekkości, choć oczekiwałam bardziej wyrazistego rezultatu. Plusem jest trwałość, bo przez cały dzień nie zauważyłam osypywania ani rozmazywania, co jest dla mnie ważne przy moim trybie życia. Niestety, efekt uniesienia był minimalny, a tusz nie dodał im takiej objętości, jakiej oczekiwałam. To dobry wybór na co dzień, ale raczej nie sprawdzi się, jeśli szukasz spektakularnego wyglądu.
    Zalety:
    • tani
    • nie osypuje się
    • wygodny aplikator
    Wady:
    • słaby efekt
    Klosowe
    3 listopada 2024 o 13:27
    Robi co trzeba
    Miałam dwa opakowania tego pr0duktu podczas mojej przygody z makijażem i nigdy mnie nie zawiódł. Ładnie podkreśla rzęsy. Nie sypie się i nie kruszy. Tusz nie odbija się na powiece. Ma przyjemna szczoteczkę dzięki czemu dobrze oddziela od siebie włoski. Dobry produkt w dobrej cenie.
    Zalety:
    • Smukła szczoteczka
    • Nie sypie się
    • Nie kruszy się
    • Nie skleja rzes
    Momo
    25 października 2024 o 22:39
    Może nie mega efekt, ale nieżle
    Tusze Eveline są bardzo dobre i naprawdę przebijają nawet te z wyższej półki. Także i ten jest wart zakupu. Aczkolwiek nie daje takiego MEGA efektu jaki obiecuje producent. Pewnie na długich, gęstych rzęsach zrobi furorę, jednak na takich jak moje - delikatne i rzadkie, nie zaszalał za bardzo. Jednak robi to co każdy porządny tusz zrobić powinien - pogrubia, wydłuża i delikatnie podkręca rzęsy. Wygodna, silikonowa szczoteczka bardzo dobrze wykonuje swoje zadanie.
    Zalety:
    • wydłuża
    • pogrubia
    • podkręca rzęsy
    • nie zostawia grudek
    • nie osypuje się
    • nie robi efektu "pandy"
    • szczoteczka dobrze rozdziela rzęsy
    • silikonowa szczoteczka
    • nie podrażnia oczu
    • tani
    Wady:
    • nie daje mega efektu
  • 24 października 2024 o 21:45
    Mój ideał
    Testowałam już rozmaite tusze do rzęs i byłam z nich raczej średnio zadowolona. Ale ten tusz wydłużająco-podkręcający od Eveline Cosmetics przebił wszystkie, dotychczas przeze mnie stosowane. Zakupiłam go w drogerii Rossmann. Na uwagę zasługuje bardzo ładne opakowanie, które przyciągnęło mój wzrok na sklepowej półce. Podoba mi się delikatna, silikonowa szczoteczka, która nie zbiera "tonów" tuszu i nie obkleja nimi rzęs, co wygląda nienaturalnie. Z tym tuszem jest wprost przeciwnie. Delikatnie pokrywa rzęsy, wydłuża je i podkręca, powodując piękny, ale nie sztuczny, ale naturalny efekt. Tusz jest trwały, trzyma się na rzęsach cały dzień, nie osypuje się, nie kruszy, nie zlepia się w paskudne grudki. Przed jego aplikacją stosuję zawsze booster w białym kolorze też od marki Eveline, może dlatego moje rzęsy wyglądają pięknie: są długie, podkręcone i stanowią efektowną oprawę oczu. Dla mnie to idealny produkt.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • cena,
    • wydajność,
    • silikonowa szczoteczka,
    • pięknie wydłuża i podkręca rzęsy,
    • nie kruszy się i się nie osypuje,
    • nie skleja rzęs,
    • daje naturalny efekt.
    Her666
    28 sierpnia 2024 o 19:35
    Liczyłam na więcej..
    Produkt kupiony ze względu na pozytywne opinie. Mimo estetycznej czarno zielonej ładnej szaty graficznej i silikonowej szczoteczki z igiełkami w praktycznie równej długości, niestety u mnie się nie sprawdził tak, jak obiecuję po jego użyciu producent. Moje rzęsy są gość długie i podkręcone ,a ten produkt ani nie wydłużył, ani nie uniósł ani nie pogrubił, wręcz przeciwnie rzęsy po prostu mi opadały w dół nawet po 3 tygodniach użytkowania… zawiódł mnie jak chyba żaden inny tusz mimo używania ich wielu w swoim życiu i z różnych półek cenowych..
    Zalety:
    • Intensywny czarny kolor
    • Silikonowa szczoteczka
    • Długo trzyma się na rzęsach bez dotykania
    Wady:
    • Spływa z potem
    • Nie robi nic , co jest obiecane przez producenta