Yves Rocher Couleurs Nature, Vernis Brillance (Lakier do paznokci nabłyszczający)

• 30 sierpnia 2015 o 14:47
    beznadziejny
    Posiadam trzy odcienie lakierów tej firmy i lakiery okazały się być totalnym niewypałem. Mają bardzo rzadką konsystencję. Jego trwałość daje wiele do życzenia. Długo schnie. Jego krycie jest tragiczne, musiałam użyć 3 warstw, żeby lakier pokrył dobrze paznokcie. Jedynym plusem jest wygodny pędzelek. Nie kupię ponownie lakierów. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3
  • 24 lipca 2015 o 11:19
    Słabiutki
    Mam kolor fuksji. Pierwszy raz używam lakieru z Yves Rocher i jestem totalnie zawiedziona. Nie dość, że długo schnie to na następny dzień końcówki są już zdarte. Jest zupełnie nietrwały. Jedyną jego zaletą jest piękny kolor, ale nic poza tym. Na pewno więcej nie skorzystam. Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    umman
    6 września 2014 o 17:01
    Wkurza mnie na maxa
    Pełnowymiarowy flakon kupiłam- odcień rosy nude, a przy lipcowych zakupach w stacjonarce jako stała klientka miniaturkę fuksji dostałam gratis do zakupów. Darowanemu koniowi... itd. ale miniaturka jest takim samym niewypałem jak duży. Oceniam je jako beznadziejne lakiery, o fatalnej jakości -jakby rozwarstwione już w momencie zakupu. Beznadziejna trwałość. Sama nigdy więcej nie kupię lakierów z tej serii bo to gwarancja wkurzenia. Każdy nasz krajowy począwszy od Bella, Eveline, Wibo, Joko, KAŻDY jest tysiąckroć lepszy od Yves Rocher Couleurs Nature. Cena fatalnie wysoka, wodnisty nie kryjacy, koszmarny pędzelek
    Gloryy
    4 sierpnia 2014 o 19:20
    trwały, błyszczący kolor
    Oceniam kolor rubin. Plusy: - doskonała trwałość - piękny, głęboki, ciemny kolor z blaskiem - szybko schnie - dobry pędzelek ułatwiający malowanie Minusy: - zbyt wysoka cena poza promocą Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 maja 2014 o 20:25
    Cieniutko
    Przyłączam się do recenzji zamieszczonej wcześniej dotyczącej koloru 13-róż nude. Lakier w tej wersji kolorostycznej to jakies nieporozumienie. Bardzo lubię markę YR i zazwyczaj jestem zadowolona z jej kosmetyków a tu klops. Plus daję za sam odcień różu, piękny, pastelowy wpadający w beż. Drugi plus za pędzelek, mnie on odpowiada- długi, co gwarantuje nam zużycie lakieru do samego końca, dobrze nabiera lakier i go rozprowadza. I to by było na tyle jeśli chodzi o zalety. -krycie lakieru mizerne, po jednej warstwie paznokcie wyglądają tragicznie, smugi, przebicia itd. Druga warstwa jak się bardzo mocno postarać jako tako ujdzie. Aby uzyskać pożądany efekt potrzebowałam trzech warstw, a wtedy paznokcie wyglądały jakbym umoczyła ja bezposrednio w butelce. -mimo jasnego odcienia lakier odbarwił na żółto płytkę gdy pomalowałam paznokcie u stóp i nosiłam go trochę dłużej niż u rąk. Było to niemiłe zaskoczenie, gdyż zwykle nie stosuję bazy pod tak jasne kolory i nigdy jeszcze nie zdażyło się, aby jakiś jasny odbarwił paznokcie. +/-trwałość przeciętna, odpryskiwał już trzeciego dnia +/- buteleczka mało stabilna ze względu na wysmuklony kształt Dla mnie to jednorazowy zakup. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w tracie pierwszego