L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5, Odżywka wypełniająca w kremie

• 9 stycznia 2016 o 11:03
    godna polecenia :)
    Fajna odżywka do przesuszonych, zniszczonych włosów. Plusy: - wygładza - nawilża - włosy są miękkie - nabłyszcza - bardzo ładnie pachnie i zapach utrzymuje się długo po myciu - dostępność minusy: - konsystencja mogłaby byc troche bardziej gęsta Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno 200 ml
  • 24 grudnia 2015 o 16:40
    Polecam
    Odzywka spelnia swoja role wraz z szamponem. Wlosy sa odzywione, wraz z serum gladkie, miekkie w dotyku. Wlosy mozna rozplatac bez problemu. Choc mialam pojedyncze sytuacji, ze robily sie koltuny itd. Uzywalam cala serie total repair 5. Szampon, odzywke, natychmiastowa kuracja, maseczke oraz serum na wlosy. Używam tego produktu od: Ponad miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 listopada 2015 o 12:55
    nie ma co się rozpisywać
    Kupiłam ten produkt w promocji razem z szamponem i nie żałuję! Bardzo dobra odżywka, ładnie pachnie, wydajna, ułatwia rozczesywanie, włosy są po niej lśniące i wygładzone. Bardzo dobra! Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 12 września 2015 o 12:15
    Może być
    Stosuję nową wersję. Razem z szamponem kupiłam na promocji. Jako że lubię kosmetyki z tej firmy i dobrze działają na moje włosy to skusiłam się na zakup. Wkońcu 15 zł za duży szampon i odżywkę to tanio. Dobrze radzi sobie z moimi włosami, lecz nie tak jak jej złota siostra z olejkami. Na początku włosy są nawilżone, błyszczące, lecz na drugi dzień blak i miękkość znika. Nie wiem czy kupię ponownie, bo testuję nowości oraz mam kilka pewniaków. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 27 kwietnia 2015 o 11:29
    woda
    kupiałam w promocji z szamponem bo dawno nie miałam nic z tej linii do włosów więc postanowiłam kupić głównie ze względu na promocję. szampon jest beznadziejny ale ta "odżywka" to TOTALne dno, sama woda i nic więcej. nie warto nie polecam nie nie nie szkoda kasy i nerwów Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: 1