L'Oreal Paris Men Expert, Hydra Energetic, Turbo Booster (Nawilżający żel wzmacniający)

• 10 grudnia 2011 o 17:21
    dobry, szczególnie na noc
    szukałem czegoś pobudzającego i minimalizującego efekty zmęczenia i znalazłem. dobrze sprawdza się przy stosowaniu na noc, rano skóra jest zregenerowana i wypoczęta. zapach mi osobiście nie przeszkadza, zresztą bardzo szybko się wchłania i zapach też znika. jest nietłusty i daje na twarzy fajne uczucie orzeźwienia. stosuje go na noc bo mam przetłuszczającą się cerę i stosowanie kremów na dzień jest dla mnie problematyczne... polemizowałbym z tym czy jest wyłącznie dla mężczyzn bowiem znam wiele pań stosujących ten krem, zarówno 30-latek jak i 60-latek (wg. nich pod oczy działa rewelacyjnie) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 10
    Urbi77
    5 listopada 2011 o 12:38
    Polecam każdemu facetowi
    Jestem zachwycony tym produktem!! Znakomicie "budzi"twarz,dodaje energi sprawia ze czuję sie odświeżony i gotowy do całodziennych zajęć.A wszystko to dzięki śwojemu bardzo pobudzającemu zapachowi ,a dzięki konsystencji żelu jest łatwy i szybki w aplikacji.Nie trzeba sie zatem martwic ze gdzies przypadkiem zapomniało sie go rozsmarowac i pozostał ślad jak to jest w przypadku kremów. Jedyny minus to chyba zbyt duża dawka alkoholu w nim zawarta ale i tak powinien sie znalesc w kosmetyczce kazdego dbajacego o siebie faceta! Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 24 stycznia 2011 o 11:20
    wprost genialny
    To jeden z produktów must have. Uwielbiam go rano, gdy muszę się obudzić, a poprzednia noc była dosyć ciężka... Bardzo szybko budzi, odświeża. Konsystencja żelu, mega szybko się wchłania, można wyczuć alkohol, ale nie przeszkadza, bo ulatnia się z zawrotną szybkością. Napina skórę, może służyć jako baza pod krem, albo zamiast niego. Próbowałem różne opcje i każda jest ok. Musisz go mieć na swojej półce! Używam tego produktu od: 2007 Ilość zużytych opakowań: dwa
    GoodBoy
    23 lutego 2010 o 16:20
    Agresywny :(
    Będzie krotko i konkretnie Zalety: - odświeża - lekko wzmacnia, napina skórę - super opakowanie Wady: - nie nawilża - bardzo nieprzyjemny, duszący zapach (wysokie stężenie alkoholu!!) - zatyka pory, tworząc efekt filmu na twarzy - podrażnia Podsumowując, zdecydowanie nie polecam! Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1
    NippyPL
    14 grudnia 2009 o 21:51
    Dobry dodatek do pielęgnacji
    Kupiłem na próbę, żeby sprawdzić co jest grane i co? Zagości u mnie w łazience na stałe! To praktyczny w dzialaniu dodatkowy kosmetyk. Ja stosuje rano po umyciu twarzy przed posmarowaniem kremem. szczególnie pod oczy. Ma delikatną konsystencję płynnego żelu. Super chłodzi i budzi mnie do życia, odświeża skórę i orzeźwia. Skutecznie likwiduje cienie pod oczami! Moja skóra wydaje się nabierać fajnego i zdrowego kolorytu po posmarowaniu jej. Jedyna wada: wydaje mi się, że zawiera jakiś olejek bo stosowany na przetłuszczające się czoło i noś wzmaga świecenie. Ale stosuje go na resztę twarzy, pod oczy i szyję - jest świetny. Bardzo wydajny, mam 1 opakowanie od 2 miesiecy , stsuje codziennie rano i mam jeszcze 1/2. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1