Gosh Eyeshadow Base (Baza pod cienie do powiek)

• 8 lutego 2016 o 20:51
    Nie spełnia swojego zadania
    Baza ta ma bardzo wygodny aplikator i to jedyny jej plus. Mam tłuste powieki, cienie i eyelinery trzymają się krótko na moich oczach i nie wiem jak to jest możliwe, ale ten produkt sprawia, że trzymają się jeszcze krócej! Po niespełna 2 godzinach makijaż oczu "roztapia się" i zaczyna nieładnie i nierównomiernie znikać. Poza tym baza powinna mieć neutralny kolor, a ta ma lekko tandetny perłowy połysk. Produkt nie spełnia swojego zadania. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 17 maja 2014 o 2:40
    Tragedia przez duże T...
    Z racji tego, że baza Urban Decay jest w Polsce trudno dostępna, postanowiłam poszukać jej zamiennika. Forma bazy w sztyfcie wydała mi się ciekawą propozycją, wartą wypróbowania. Sama baza, pomimo kremowej konsystencji, jest niewiarygodnie tłusta. Nawet, gdy wydaje się już, że nałożona baza całkowicie wyschła, ta tłusta powłoka jest nadal wyczuwalna. Cienie nakładane bezpośrednio na bazę rolują się, co z pewnością nie wygląda zbyt estetycznie. Kolor bazy również uważam za nieudany. Perłowa biel z błękitnym blaskiem, niestety, ale nie do ukrycia za pomocą cielistego cienia. Bubel wszechczasów. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1: 2,5g
  • 3 stycznia 2014 o 13:54
    dobra, warto wypróbowac
    bazę posiadam 001 matt nic zlego nie mogę o tej bazie powiedzieć. nabylam ja pod wplywem obejrzenia filmiku na you tubie jednej blogerki ktora bardzo ja zachwalala. cienie na powiece po uzyciu tej bazy trzymaja sie nienaruszone,nie zauwazylam zeby cos mi sie rolowalo czy zbieralo w zalamaniu powieki. szczerze mowiac to jest to moja pierwsza baza jaka w zyciu nabylam i stosowalam(stosuje) wiec nie mam zadnego porownania z innymi, ale mysle ze moge ja spokojnie polecic. ja nie mam o niej zlego zdania,latwo sie rozprowadza, jest kremowa, wygodna postac sztyftu. poprostu jesli ktos ma mozliwosc kupienia gdzies w promocyjnej cenie to polecam wyprobowac :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pierwsze w polowie
  • 17 grudnia 2013 o 21:39
    hmmm
    Ogólnie baza jest bardzo dobra, bardzo długo utrzymuje cienie w takim stanie w jakim się je nałożyło. Nie podbija koloru, ale moim zdaniem nie jest to zadanie dla bazy. Przez jej "gumową" konsystencję trochę trudno blenduje się cienie, ale aby uniknąć tego problemu to na bazę należy najpierw nałożyć cielisty cień i po kłopocie. Opakowanie jest pomysłowe i porządne. Polecam tą bazę choć jej cena jest za wysoka (40 zł.)Używam tego produktu od: ponad rokuIlość zużytych opakowań: 1 zwykłe Edit: Ostatnio moje powieki stały się bardziej tłuste i w takiej sytuacji baza nie sprawdza się w ogóle. Po ok. 3 h cienie zaczynają się rolować i ostatecznie, także ze względu na cenę, nie polecam tej bazy.
    Dwora
    9 listopada 2013 o 19:04
    Dla mnie genialna
    Moja pierwsza zakupiona baza i powiem szczerze odmieniła mój makijaż oka. Mam tłuste powieki na których cienie trzymały się ok. 2 godzin a potem już były calutkie zrolowane. Bazę używam nakładając cienką warstwą przy linii rzęs i palcem rozcierając ją ku górze. Im mniej bazy tym lepiej. Cienie nakładają się na nią idealnie, chociaż zależy to oczywiście od samych cieni czy też pędzli. Wytrzymują ok. 8-9 godzin. Na razie tyle mi wystarcza. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: Kończę pierwsze