AromaBar Olejek migdałowy do masażu i kąpieli

papaya5
    22 sierpnia 2011 o 17:07
    całkowicie pozytywna
    Zgadzam się! olejek jest świetny. Ja kupuję taki w mniejszej pojemności w szkalenj butlece - olejek ze słodkich migdałów z pomarańczą i grejfprutem - świetnie działa anty cellulitowo, bardzo wygładza skórę. Pięknie pachnie. Wersję "Cynamon z pomarańczą" stosuję tylko zimą bo bardzo rozgrzewa - może stąd u Ciebie te czerwone plamy - rozgrzało do czerwoności... Dodaję zdjęcie ściągnięte z firmowej strony internetowej Używam tego produktu od: 2008 Ilość zużytych opakowań: 5 dużych
    Kamlisa
    22 grudnia 2009 o 12:33
    sympatyczny
    O ile lubię olejki do twarzy i do kąpieli, o tyle jako pielęgnacja ciała mnie nie przekonuja, wole masła. No, ale skusiłam sie na ten olejek migdałowy o zapachu grejpfruta ;) Swoją droga paradoksalne, ze nie ma wersji migdałowej :D Opakowanie ok, przynajmniej nie tłucze sie i nie wyslizguje z rąk. Minusem jest dla mnie za duzy otwór w butelce - kosmetyk moze się wylewac, trzeba bardzo uważac przy dawkowaniu. Zapach dosc delikatny, naturalnie grejpfrutowy. Olejek nie jest tłusty, dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchłąnia, bardzo dobrze pielegnuje skórę. Te 4 * własnie za połaczenie szybkiego wchłaniania z solidna pielegnacją :) Kupie ponownie, ale tym razem wersje pomarancza/cynamon...Używam tego produktu od:ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1 Edytuje: wersja pomarancz-cynamon jest paskudna :(, zużyję jako olejek do kapieli...Zapach jest ostry, przyprawowy ( cynamon w składzie), bardziej, niz oczekiwałam. Ale pal licho zapach - podraznia skóre, wywołując pokrzywkę! Nie jestem alergikiem i rzadko mam jakiekolwiek podrażnienia...Zaserwowałam męzowi upojny masaz ;) - z tym samym efektem - czerwona i swędząca skóra...Cóz, sa jeszcze inne wesje do wypróbowania...