BaByliss Pro Curl Twist`Up Spray do włosów kręconych

BaByliss PRO Procurl lotion Twist’Up Termo Spray do loków 250ml

• 17 czerwca 2014 o 16:49
    nie polecam osobom, które chcą podkreślić naturalność swoich loków
    Już po zapachu można rozpoznać, że preparat zawiera alkohol a poza tym zamiast ułatwiać ich rozczesywanie i podkreślać skręt powoduje, że pasma włosów w jednym loku są sklejone-efekt: jak po wyjściu od fryzjera... Używam tego produktu od: ZSZDA Ilość zużytych opakowań: 1 DUŻE
    taliena
    2 lutego 2012 o 14:26
    Niestety, nie
    Kupiłam zachęcoan wizażem i wizją Graala. Spray działa na moich włosach następująco: gdy zaaplikuję za mało - zero rezultatu; za dużo: skleja i jakoś dziwnie rozdziela loki. Stają się takie bardziej afro, zamiast grubych i \'mięsistych ( ;) ), jakie zwykle mam. Nie sądzę, zebym wykorzystała go do końca, zapewne będę go używać od czasu do czasu, jako poranny odświeżacz. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 13 lipca 2011 o 12:25
    Rewelacja:)
    świetny! :) Poleciła mi go bratowa, która ma podobny typ włosów do moich: puszyste, gęste...długie;\\ to było straszne. Już po pierwszym użyciu zauważyłam różnicę ... włosy stały się lśniące, nie puszyły się. Jednak gdy nałożyłam zbyt dużo produktu to włosy zaczęły się strasznie kleić przez co byłam zmuszona umyć je ponownie;o Sprej łączę z pianką do włosów którą nakładam pierwszą. Używam co 2-3 mycie, gdyż na zmianę używam z innymi produktami do włosów. Wystarczą 4 "psikniecia":) na włosy poza ramiona. Polecam:) Używam tego produktu od: ponad 1,5 roku-jedna butelka Ilość zużytych opakowań: nie całe 1 -250 ml
  • 4 października 2010 o 20:13
    super
    Jeden z lepszych preparatow do wlosow kreconych. Nablyszcza wlosy i super sie rozprowadza za pomoca sprayu. Po zastosowaniu loki sa sprezyste przez dlugi czas. Chroni wlosy przed wysoka temperatura. Polecam! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań:kilka
  • 18 maja 2010 o 17:42
    super efekt
    Kupiłam w zasadzie ze względu na firmę, ale nie zawiodłam się. Sprawy jest rewelacyjny, w połączeniu z dyfuzorem włosy staja się niesamowicie miękkie w dotyku i mniej lub bardziej regularnie pokręcone, dajac efekt mega objętości. polecam Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań: