Avon Naturals, Honey & Almond Oil, Nourishing Lip Balm (Balsam do ust `Miód i olejek migdałowy`)

• 5 lutego 2013 o 15:46
    Jestem na tak
    Kiedyś zakupiłam ten balsam w promocji i pamiętam, że miał prześliczny zapach, wygodny sztyft, dobrą konsystencję i bezbarwny kolor. Lubiłam go stosować, dobrze regenerował usta. Pół gwiazdki odbieram bo za taką cenę mimo wszystko się nie opłaca, to już lepiej kupić Carmex, ale w promocji polecam. Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 lutego 2013 o 15:31
    Super jest
    Bardzo lubię tę pomadeczkę :) Dobrze nawilża i natłuszcza moje usta. Jest słodka a jest zapach jest w prost cudowny- 100 razy lepszy niż miodek z nivea. Polecam, bardzo wygodna i praktyczna pomadeczka. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 stycznia 2013 o 17:14
    dla niewymagających porządnego nawilżenia ust
    Bardzo rzadko kupuję kosmetyki z Avonu, gdyż prawie zawsze jestem z nich niezadowolona. W przypadku tego balsamu do ust jest inaczej, jest on bardzo przyjemny w użyciu. Po pierwsze – przepięknie pachnie, mam słabość do zapachu miodu i migdałów, nie czuć w nim chemicznej nuty, zapach jest długotrwały i intensywny. Sztyft bardzo dobrze rozprowadza się na ustach, podczas mrozów nadal z łatwością możemy go zaaplikować, nie staje się lejący podczas upałów czy noszenia w kieszeni dżinsów. Nie koloryzuje ust, nie zawiera tandetnych drobinek, nie zostawia na wargach białej poświaty. Jedyne delikatnie nabłyszcza usta za sprawą nawilżenia. Wargi są mięciutkie przez jakiś czas. Nie jest to jakieś wielkie nawilżenie, raczej delikatne. Balsam ma słodkawy smak, przez co niestety szybciutko zostaje zlizany. :D Jest średnio wydajny, wystarczył mi na miesiąc przy używaniu kilka-kilkanaście razy dziennie. Dużą wadą jest liche opakowanie, wolę te od Bebe czy Nivei. Dla osób, które nie mają większych problemów z suchymi i popękanymi wargami, będzie w sam raz Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 13 sierpnia 2012 o 19:48
    Bardzo dobry
    Ten balsam do ust jest bardzo dobry - jeden z lepszych jakich używałam. Zalety: -Ładnie pachnie -Dobrze nawilża usta -Nadaje ustom miękkości -chroni przed mrozem -Dobrze się rozprowadza Jedyny minus to cena, która bez promocji nie jest zachęcająca. Jednak będę do niego wracać! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe i trochę "pożyczone" od mamy :)
    Faxu
    16 maja 2012 o 22:11
    Nie
    Pomadka bardzo ładnie pachnie. I na tym niestety jej zalety się kończą. W ogóle nie nawilża ani nie chroni ust i krótko się na nich utrzymuje. Cena nieadekwatna do jakości. Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: jedna pomadka