Vichy Aera Teint Pure Fluid (Podkład matujący dla skóry normalnej/mieszanej )

• 9 listopada 2016 o 10:21
    Dobry na zimę.
    Dostałam kiedyś kilka próbek podkładów w gratisie do zakupu kremu Vichy. Wersja rozświetlająca stała się dla mnie hitem codziennego makijażu, podkład matujący również zakupiłam po przetestowaniu. Plusy: + dobre krycie bez efektu maski + kolor najjaśniejszy z gamy jest odpowiedni dla mojej jasnej, ale nie bladolicej cery + uzywałam go zimą, kiedy potrzebowałam mocniejszego krycia i ochrony przeciw mrozowi + nie ściera się + nie wchodzi w zmarszczki + eleganckie opakowanie z pompką + daje fajny mat + zawiera filtry + wydajny Minusy: - cena - trochę oksyduje - stosowany dzień w dzień przyczynia się do wysuszenia skóry Generalnie to dobry podkład. Ja lubię używać go w porze zimowej.
  • 12 sierpnia 2015 o 13:20
    Natural & cool
    Swego czasu sporo tego używałam i tej wersji i do skóry suchej. Ja mam cerę mieszaną i ten podkład był cudowny i megałatwy w użyciu. Łatwo sie nakłada, kryje nie jak tapeta a naturalnie, utrzymuje się i spełnia chyba jakieś funkcje pielęgnacyjne bo twarz jest przy nim uspokojona. Nie mam zastrzeżeń Supcio Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: nie liczę
  • 15 kwietnia 2015 o 13:35
    ładne rożświetlenie twarzy
    zalety -podkład ładnie wyrównuje koloryt skór -kolory łatwo stapiają się ze skórą -przyjmny zapach -prosta aplikacja -nie podkreśla skórek -skóra wygląda bardzo świeżo wady -trochę widać błyszczenie pod koniec dnia polecam Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 duże opakownie
  • 14 marca 2015 o 11:59
    dla mnie super !
    Do mojej mieszanej skory nadaje się rewelacyjnie! Używałam go zimą i późną jesienią i świetnie sprawdził się w takich warunkach. W zasadzie dla mnie produkt ma niewiele wad. Długo się utrzymuje, matuje tam gdzie powinien, nie sprawia ze na twarzy pojawia się maska, jest wydajny, no i co dla mnie ważne nie uczula. Odcinam pół gwiazdki za cenę, nie jest najniższa szczególnie dla studentki ale warto zapłacić nieco więcej dla dobrego efektu :) Używam tego produktu od: październik 2014 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 1 lutego 2015 o 18:52
    Szału nie ma
    Dostałam ten podkład w prezencie. Kiedy się dowiedziałam ile kosztuje, nie kryłam zdziwienia. Jakość nie jest zbyt adekwatna na ceny. Stosując go miałam wrażenie jakbym na twarzy miała maskę. Podkład bardzo się odznaczał, mimo tego że odcień był dobrze dobrany. Bardzo szybko znikał z twarzy i dodatkowo nasilał świecenie się sfery "T". Jest lekki i słabo kryje, co uważam za plus, ponieważ mam cerę bezproblemową, ale dziwnie ściąga. Sama z pewnością bym go nie kupiła. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: połowa jednego