Oriflame Colour, Curl Activating Mascara (tusz podkręcający)

• 20 października 2006 o 19:03
    średniak
    Podkręcający??! Moich rzęs nie podkręca (może to dlatego, że z natury mam je już podkręcone) także duży minus na dzień dobry - tusz podkręcający nie podkręca :O Za szybko się kruszy, także nie wytrzumuje całego dnia na rzesach, a poprawek nie znoszę... Szczoteczka - okropna, musiałam używać innej... Jedyny plus to chyba taki,że przy użyciu z inną szczoteczką nie sklejał rzęs.. Więc polecam jedynie dla cierpliwych Używałam go kiedyś...przez przypadek Ilość zużytych opakowań: pół i już nigdy więcej
  • 9 sierpnia 2006 o 8:09
    koszmar
    Tragiczna, nie da się nią w ogóle pomalować rzęs ,nałożyć ani nic. Chyba można to nazwać sklejaniem ,ale nie wiem bo mascara od nowości ma konsystencje zaschniętej, rzęsy wyglądają jak przypalone.okropność Używam tego produktu od:kilka razy i śmietnik Ilość zużytych opakowań:część 1
  • 8 sierpnia 2006 o 22:20
    bleh
    Cała ta seria w tych opakowaniach to porazka, pamiętam jak te włoski na szczoteczce się sklejały.. a co dopiero na rzęsach, konsystencja okropna ogólnie okropny tusz, bez efektów. Używam tego produktu od: kiedys Ilość zużytych opakowań: 1
    Lala83
    15 czerwca 2005 o 7:41
    Jestem na Tak
    Naprawdę bardzo dobry tuszyk, ładnie wydłuża i podkręca rzęsy,trzyma się cały dzień bez poprawek i nie rozmazuje się, łatwo się zmywa i jest wydajny.Polecam.
    tea
    30 marca 2005 o 22:55
    ładnie,ładnie..
    Oprócz tego, ze ma dziwaczną szczoteczkę, którą jakoś trudno mi jest się malować, to nie mogę tej mascarze nic zarzucić. Ładnie wydłuuuża i delikatnie podkreśla rzęsy( efekt podkręcenia jest co prawda AŻ ZA bardzo subtelny, ale można się dopatrzyć). Nie kruszy się i nie rozmazuje, po całym dniu wciąz jest na rzęsach. Nie zlepia, nie tworzy "pajęczych nóżek". Ogólnie zupełnie nieżle, szczególnie, że nie zapłaciłam za ten tusz ani grosza, hihi