Alfaparf Semi Di Lino Diamante, lluminating Thermal Protector (Spray ochronny do prostowania włosów)

• 3 stycznia 2014 o 18:25
    Najlepszy!
    Jakoze mam wlosy dosc puszyste i mocno odbijajace sie od skory glowy, lubie je przygladzic prostownica, wtedy prezenruja sie naprawde super. Wczeniej soradycznie uzywalam produktow termocohronnych poniewaz wiekszosc powodowala albo usztywnienie wlosow albo ich wysuszenie albo obciazenie. Ten spray jest totalnie inny... Pieknie nablyszcza wlosy, nie obciaza ich, nie skleja , nie usztywnia. WLosy sa sypkie i lejace. I co najwazniejsze naprawde chroni przed wysoka temperatura. A zweryfikowalam to bo zanim zaczelam go uzywac obcielam dosc mocno wlosy, pozbywajac sie zniszczonych koncowek. Zwykle po miesiacu musialam isc do fryzjiera by sie ich pozbyc, a teraz mija miesiac i koncowki w ogole nie sa zniszczone. Uzywam go juz miesiac a ubytek nie jest wielki, mam wlosy siegajace daleko za lopatki. Ja swoj spray kupilam za ok. 42 zl. Niewatpliwie jest to jeden z najlepszych produktow jakie mialam okazje uzywac do wlosow, dlatego goraca polecam :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
  • 28 czerwca 2010 o 23:32
    Bardzo dobry.
    Super, chroni przed wysokimi temperaturami, wygładza i nabłyszcza włosy. Nie znoszę matowego sztywnego efektu jak przy sprayu sleek look matrixa. Zapach faktycznie mało damski ale później nie czuć go na włosach tak jak przy rozpylaniu. Polecam za solidną termo-ochronę i naprawdę długo utrzymujący się efekt prostych, lśniących włosów :) Używam tego produktu od: 5m Ilość zużytych opakowań: kończę 1
  • 4 maja 2010 o 12:05
    Bardzo dobry!
    Termoochrona bardzo skuteczna. Moje delikatnie zcazynające się rozdwajać końcówki, pod wpływem tego spoecyfiku zaprzestały się tak zachwywać w wyniku prostowania:) Lekki nie obciąża, zapach a la tania woda kolońska ale względnie szybko wyparwywuje. Ułożenie dzięki specyfikowi jest bardziej trwałe nawet gdy na zewnątrz jest deszczowo. Dość wydajny. Nie wiem czy go kupię ponownie, bo mam phcotę jeszcze przetestować rekomendowane tresemme, i wtedy zobaczy co będzie najlepsze. Ja zapłaciłam 50zł. Myślę, że taką sumę pkojnie można zainwestować ażeby skutecznie chronić nasze włoski przed wysokimi temperaturami:) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno(ok 30ml)
    cinka89
    23 lutego 2010 o 10:13
    nie sądziłam, że będzie tak do
    Kosmetyk kupiłam za namową fryzjerki. Bardzo dobrze chroni włoski przed działaniem wysokich temperatur. Zdecydowanie nie obciąża włosów. Utrwala fryzurę i ma w sobie odżywcze witaminy. Pięknie pachnie-może na początku jest to zbyt męski i duszący zapach ale po chwili staje się delikatny i czuję go przy każdym poruszeniu włosami. Produkt jest bardzo wydajny. Wart wydania takiej kwoty.Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego