Iwostin Purritin, Chusteczki oczyszczające

• 23 stycznia 2011 o 17:49
    dobre oczyszczenie
    Chusteczki stosuję je tylko na wyjazdach, albo gdy nie mam możliwości umyć twarzy. Są wielkie - spokojnie można oczyścić też dekolt. świetnie odświeżają, dobrze zmywają makijaż i wszystkie zanieczyszczenia, jakby pilingują i ścierają. Twarz jest świeża, oczyszczona, nie lepka (a takie miałam uczucie po wszystkich innych chusteczkach). Ładnie pachną, wygodnie pakowane w saszetki. Są dobre, jeśli ktoś ma tłustą cerę bez zaognień i trądziku. Jednak dla wrażliwych cer mogą być zbyt agresywne - czy to z powodu składu, czy dlatego, że faktura chusteczek jest ostrawa, taka siateczkowo-chropowata. Jestem z nich zadowolona, ale jeszcze raz przestrzegam panie o cerze wrażliwej, delikatnej lub z zaognionymi-trądzikowymi zmianami lub po zabiegach kosmetycznych. Używam tego produktu od: kilkanaście tygodni Ilość zużytych opakowań: kilkanaście chusteczek
  • 14 czerwca 2010 o 21:05
    Super!
    Super, super, super! Chusteczki mogły by być troszeczkę delikatniejsze jeśli chodzi o fakturę samego materiału. Jednak jeśli chodzi o działanie jest świetny(bez zarzutów) substancje nasączone są bardzo delikatne i nie podrażniają. Używam tego produktu od:1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:8 chusteczek
    lifffka
    27 lutego 2010 o 2:12
    na wyjazd OK
    Chusteczki za pierwszym razem dostałam jako próbkę w aptece. Dobre do oczyszczania/ odświeżania twarzy w ciągu dnia. Na pewno będę kupować na wyjazdy. Chusteczki są faktycznie bardzo duże - dla mnie to plus bo można całą buźkę wypolerować :) Mam cerę wrażliwą - mieszaną ale nie odczułam, żeby dla mojej skóry były agresywne, nie piekły, nie podrażniły (ale do oczu bym ich na pewno nie pchała) Jeden minus - mogłyby być bardziej mokre. Używam tego produktu od: od potrzeby ;) Ilość zużytych sztuk: 10
  • 25 lutego 2010 o 20:41
    agresywne
    - chusteczki sa OGROMNE - po pierwszym razie, kiedy przerazila mnie ich wielkosc, nastepne juz dzielilam - maja chropowata powierzchnie, przez co dzialaja jak agresywny peeling - po oczyszczeniu, twarz byla zaczerwieniona i sciagnieta - nie sa zbyt mocno nasaczone, ale oczyszczaja przyzwoicie Dla tlustych cer pewnie tak, dla mojej lekko mieszanej (ze sklonnascia do wypryskow od czasu do czasu) sa zdecydowanie zbyt agresywne. Używam tego produktu: 5 razy Ilość zużytych opakowań: 3 chusteczki