Vichy Essentielles, Crème de Lait Corps Mleczko do ciała

• 20 lipca 2012 o 15:14
    lubię
    Kupiłam to mleczko, bo było w promocji w aptece. Najpierw myślałam, że to balsam. Jak w domu przeczytałam, że to mleczko, to bałam się konsystencji. Na szczęście niepotrzebnie. Mleczko nie jest zbyt gęste ani zbyt rzadkie. Wystarczy niewielka ilość, aby się wysmarować. Świetnie nawilża, odżywia, skóra jest gładka i dobrze wygląda. Produkt jest bardzo wydajny. Tylko do zapachu trzeba się przyzwyczaić, jest różany. Polecam, zostanie moim ulubieńcem :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    Teerea
    18 lipca 2012 o 14:16
    Nic specjalnego
    Balsam ten wybrałam jako \'prezent\' za punkty zebrane w aptece, i cieszę się, że nie zapłaciłam za to, bo byłoby mi szkoda. Balsam ma nieciekawy zapach, jest wodnisty a efekty niespecjalne. Używam go, bo nie chcę wyrzucić, ale by moja skóra nie była sucha, muszę go używać 2x dziennie. Przy innych produktach wystarczyło mi raz na dzień, raz na dwa dni się wysmarować i voila. Plus taki, że opakowanie jest bardzo wydajne, już kilka miesięcy próbuję zmęczyć jedną tubkę. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno, 400ml
  • 18 stycznia 2012 o 21:07
    może być...
    Ogólnie może być, ale mógłby być lepszy... Szukałam dobrego mleczka do ciała, a że lubię firmę Vichy to natknęłam się własnie na ten. Mam w wersji do skóry suchej. W zasadzie produkt ten spełnia swoje zadanie, tzn. dobrze nawilża, dość dobrze sie wchłania, pozostawia miłe uczucie gładkiej, elastycznej i odżywionej skóry i o to miało chodzić, Ale..... zapach !!! Niestety nie pokrywa się z tym co obiecuje producent, to nie jest róża, a powiedziałabym raczej piwonia w wersji bardziej chemicznej.... Szkoda, bo ładne opakowanie i ja nawet kupiłam za namową męża wielką butlę 400 ml z pompką. Zapach raczej nie powala na kolana, dlatego używam na noc lub w ciagu dnia na wysuszone łokcie i kolana. Pewnie taką butlę to do przyszłych Św. Bożego Narodzenia będę męczyć, ale co zrobić, wyrzucić szkoda !!! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Nebula
    4 grudnia 2011 o 16:48
    Dobry balsam
    Balsam jak balsam. Nawilza skora jest po nim elastyczna, nie ma suchych miejsc, dosc dlugo utrzymuje sie efekt nawilzenia. Ale nei wiem czy kupilabym ponownie, chyba wole cos co ma jakis ladniejszy zapach - cytrusowe czy czekoladowe, cos co pobudzi; on nie pobudza tych pozostalych zmyslow, tylko skore. Ale nie mam zastrzezen jako do produktu. Używam tego produktu od: 10 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 listopada 2011 o 14:43
    Mały smrodek - Zawiodłam się, bubel!
    Kiepski produkt jak na VICHY, bardzo słaby.. Zbędny wydatek i podwójne pudło! (kupiłam z żelem pod prysznic) - zapach jest OKROPNY! nie ma nic wspólnego z płatkami róż, dla mnie to taki mały smrodek - bardzo słabo nawilża i odżywia - ma wodnistą konsystencję Jedyny plus to taki że mnie nie podrażniał, ani nie uczulał. Myślałam że może mój zestaw jest przeterminowany, sprawdziłam w sklepie i tamten też najzwyczajniej w świecie śmierdział. RESUMUJĄC: ! NIE POLECAM!