Vichy Celludestock, Soin Amincissant Avancé (Zaawansowana kuracja zwalczająca cellulit i zbędne centymetry)

• 8 września 2015 o 13:46
    Wart swojej ceny, jeśli masz delikatny cellulit
    Kupiłam ten specyfik, dawno temtu. Z tego co sie orientuje produkt niedostepny. Szkoda. Delikatna konsytetncja żel - krem, którego z czasem potrzeba coraz mniej do aplikacji. Chyba najlepszy produkt jaki uzywałam na cellulit, ale zaznaczam, że mój jest raczej niezbyt widoczny i skoncetrowany w jednym miejscu. Nie wiem jak wygladałby efekty przy głebokich i znacznych zmianach nna ciele. Po miesiącu używania zauważyłam widoczna i satysfakcjonujaca róznice. Chetnie kupiłabym kolejne opakowania. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 9 stycznia 2014 o 18:13
    przereklamowany
    Niestety spodziewałam się czegoś bardziej skutecznego. Kilka lat temu miałam podobny krem antycellulitowy Vichy, ale nie pamiętam już jego nazwy. W każdym razie tamta stara wersja była naprawdę skuteczna i łatwo się wchłaniała. Celludestock regularnie stosowany na pewno w jakimś stopniu sprawia że cellulit staje się mniej widoczny, ale jak na kosmetyk za 90zł efekt jest mierny. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
    0livia
    5 marca 2013 o 12:38
    ten krem + ćwiczenia = brak cellulitu
    Używam już od dłuższego czasu i jestem z niego zadowolona! Wygładza skórę i połączony z wysiłkiem fizycznym i odpowiednią dietą redukuje cellulit! Jedynym, małym minusem jest to, że skóra po jego użyciu nieprzyjemnie się klei. Nie pachnie też za pięknie, ale przecież w tym wypadku nie zapach jest najważniejszy, a jego działanie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2/3
  • 3 marca 2013 o 16:49
    tra-ge-dia
    same minusy, okropny produkt! -śmierdzi -co było do przewidzenia, nie robi zupełnie nic z cellulitem -po kilku minutach od posmarowania krem roluje sie na nogach, robią się z niego kulki (?) -cena z kosmosu, jak na tak kiepski produkt.. nie wiem co jeszcze pisać, jestem totalnie rozczarowana tą marką kosmetyków, klapa na wszystkich poziomach... pieniądze wyrzucone w błoto! Istne DNO ! Nikomu nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 4 listopada 2012 o 21:37
    W tej cenie jest wiele innych lepszych produktów
    Kupiłam ten produkt, gdyż był w promocji w drogerii akurat w chwili, gdy mi skończyły się specyfiki antycellulitowe. Do tego marka wydawała się wiarygodna, chociaż to drugi już niewypał, jaki kupiłam z Vichy... Powinnam zaznaczyć, że nie mam wielkich problemów z cellulitem. Staram się ćwiczyć przynajmniej raz w tygodniu, ale niestety picie kilku filiżanek kawy dziennie i siedząca praca przez 10 godzin dziennie robią swoje. Kosmetyków antycellulitowych używam od około 3-4 lat i zdążyłam już różne marki testować, m.in. Tołpa, Ziaja, Eveline, Pharmaceris, Lierac czy Elancyl. Wydaje mi się zatem, że mam jakiś punkt odniesienia. Wiem też, że nie zwalczą one cellulitu tylko od samego ich wklepywania. Specyfik w wygodnej tubie (można wydostać z niej wszystko "do ostatniej kropli") ma kremowy zielony kolor. Konsystencja - w sam raz dla takiego preparatu. Zapach jest specyficzny, ale trudno mi go z czymkolwiek porównać. Po nałożeniu - nie piecze, nie szczypie i nie chłodzi - co jest akurat plusem, choć zastanawia się czasem człowiek, po co się tym smaruje skoro pewnie nie działa. Bardzo kiepsko się wchłania. Można nawet stwierdzić, że wcale się nie wchłania. Wałkuje się okropnie - co już poprzedniczki pisały wcześniej- niezależnie od tego, ile się go użyje. Dla mnie jest to dyskwalifikujące dla kosmetyku z dwóch powodów: po pierwsze - moja skóra wymaga działania pielęgnacyjnego balsamu, a ten specyfik z balsamem nie współpracuje, a po drugie - mam wrażenie, że jak się zwałkuje - to nie działa. A teraz magiczne działanie i bajki o zwalczeniu cellulitu opornego na dietę. Po dwóch miesiącach zabawy z tym specyfikiem stwierdzam, że chyba najbardziej oporny na dietę cellulit to ten siedzący w naszej głowie. Ten preparat nie działa lepiej niż 10 razy tańsza Ziaja. Ja używałam preparatu zgodnie z przeznaczeniem - na okolice ud i biodra. Nie zauważyłam, żeby ten preparat jakoś poprawił stan mojej skóry. Nie wygładził cellulitu, którego dużo nie mam. Nie zmniejszył jego widoczności i nie ujędrnił ciała... Nie ma też znaczących osiągnięć pielęgnacyjnych... Niestety przy cenie w granicach 90-100 zł za 200 ml kupno takiego kiepściaka to marny biznes. W tej cenie naprawdę trudno nie znaleźć lepszego preparatu. Wystarczy wspomnieć o Cellu-Slim Elancyl czy Body-Slim Lierac. Ja do nich wracam. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego opakowania