Revitol Acnezine, Acne Moisturizing Cream (Nawilżający krem przeciwtrądzikowy)

• 23 maja 2012 o 12:45
    Odradzam, szkoda pieniędzy i cery
    Używałam tego kremu (w połączeniu z kapsułkami) przez 3 miesiące i nie zauważyłam żadnej, nawet minimalnej poprawy. Nie wiem, na jakiej podstawie ten krem został sklasyfikowany jako nawilżający, bo daleko mu do takiego. Krem okropnie wysusza całą skórę, mimo że jest stosowany punktowo. Skóra staje się szorstka, podrażniona, nieprzyjemna w dotyku, pojawiają się suche skórki (których ciężko się pozbyć, bo ciągle pojawiają się nowe). Należy bardzo uważać z ilością aplikowanego kosmetyku, bo można sobie naprawdę zaszkodzić (w moim przypadku puchły mi oczy, mimo że kosmetyk nakładałam np. na brodę). Zajęło mi trochę czasu, żeby przywrócić odpowiednie nawilżenie skórze i doprowadzić ją do jako takiego ładu. Zdecydowanie odradzam kupna tego kremu/zestawu (kapsułki są to zwykłe witaminy o większym stężeniu witaminy B; łatwo znaleźć ich tańszy zamiennik). Podsumowując: -wysoka cena -wysusza skórę -podrażnia -nie pomaga +na plus można mu jedynie zaliczyć dużą wydajność. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 marca 2012 o 11:44
    To mój hit
    Używałam od czterech miesięcy i mogę napisać tylko dobre rzeczy. Krem doskonale nawilża skórę, co w przypadku trądziku jest bardzo ważne, wygładza jej powierzchnię, usuwa wypryski. Ma fajną konsystencję, wygodne opakowanie. Ja po trzech miesiącach pozbyłam się właściwie wszlekich pryszczy i takich trudnych do likwidowania małych krostek...Było ich sporo, nie mówiąc o zaskórniaków. Teraz moha cera wygląda dużo lepiej. Zaskórniaków dużo mniej. Pryszcze właściwie w ogóle się nie pojawiają. Używam tego produktu od: cztery miesiące Ilość zużytych opakowań: cztery
    justza
    1 lutego 2012 o 12:56
    POLECAM
    Witam; Ogólnie jestem zadowolona z kuracji aczkolwiek krem okropnie wysusza mi cerę przez co mam problem z makijażem, bo złuszczająca skóra odznacza się strasznie na podkładzie. Ale z czystym sumieniem mogą powiedziać, że działa. Teraz wyskakują mi tylko pojedyńcze wypryski a czoło stało się gładkie:) Używam tego produktu od: 2 MIESIĄCE Ilość zużytych opakowań: 2 W TRAKCIE
    Mappeet
    11 listopada 2010 o 14:42
    Niezawodny na tradzik!
    Jestem w trakcie drugiego opakowania i mysle, ze co nie co moge juz powiedziec na temat jego dzialania ;) No wiec tak, podczas pierwszego opakowania zauwazylam juz dosyc spore zmiany mojej skory oczywiscie na lepsze. Od czasu do czasu wyskakiwaly jeszcze jakies pryszcze ale z pewnoscia rzadziej niz wczesniej. Na chwile obecna nie mam zadnych przykrych niespodzianek, zostaly tylko nieszczesne blizny, ktore mam nadzieje znikna na koniec kuracji lub chociaz znacznie sie zmniejsza ;). Czytajac wczesniej opinie niektorzy wypowiadali sie, ze w zyciu tyle nie zaplaca za jakies witaminki, faktycznie cena jest wysoka ale czlowiek w desperacji potrafi wydac kazdy grosz aby polepszyc swoje samopoczucie jak i samoocene. Pierwsze opakowanie kremu oraz tabletek zamowilam na stronie producenta, gdy skonczylam opakowanie tabletek zauwazylam, ze kremu prawie wcale nie ubylo wiec postanowilam zaryzykowac i zamowic tabletki na allegro i nie zaluje ;) mialam szczescie, trafilam na uczciwego sprzedawce i takim oto sposobem zaoszczedzilam ladna sume pieniedzy poniewaz z przesylkom wynioslo mnie to 80 zl a nie ponad 15o. Niestety drugie opakowanie zamowilam troche pozno i mialam ponad tygodniowa przerwe w lykaniu tabletek mam nadzieje, ze nie bedzie mialo to zadnego znaczenia dla mojej kuracji ;) Juz teraz moge polecic Acnezine kazdemu kto wyprubowal prawie, ze wszystkie dostepne leki na rynku w walce z tradzikiem, ten was nie zawiedzie ;) Pozdrawiem i zycze powodzenia. P.S Bardzo przepraszam za brak polskich znakow wiem, ze niektorym moze to przeszkadzac ale niestety nie posiadam polskiej klawiatury. Używam tego produktu od: Ponad miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 tabletek / w trakcie drugiego