Joko Manicure Salon, Ceramiczna nano powłoka, Preparat nawierzchniowy

• 13 maja 2014 o 7:32
    Mój hit
    U mnie bardzo dobrze sprawdza się pod lakier, na lakier a także jako zwykły utwardzacz. Wcześniej nie mogłam wyhodować nawet półdługich paznokci, łamały się, kruszyły , rozdwajały a z nim mi się udało. Utwardza, wygładza, długo utrzymuje się na paznokciach, dla mnie HIT! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 12 września 2012 o 15:08
    Zbiera lakier...
    Moje główne zastrzeżenie do tego topu- odbarwia lakier przy niektórych lakierach. Nawet gdy nakładam go pół godziny czy godzinę po pomalowaniu drugiej warstwy- potrafi "zebrać" trochę lakieru- na jego pędzelku widzę wtedy kolor. Nie uszkadza go ani nic takiego, ale na pewno pozytywne to nie jest, a nawet denerwujące. Nie sprawia, że paznokcie są po nałożeniu mega błyszczące i śliczne- mam porównanie z topem Revlona- tamten jest jak czarodziej- wygładza nawet małe niedoskonałości po malowaniu i pięknie nabłyszcza- tutaj paznokcie świecą się trochę, potem szybko matowieją, sam top nie niweluje tych niedoskonałości, jakiś zacieków itp. Pokryty nim lakier na prawdę czasami długo schnie. Na plus zaliczam trwałość lakieru po nim- ładnie się prezentuje ok. 4-5 dni oraz utwardzenie paznokcia. Ogólnie średni. Używam tego produktu od: ok. 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op.
    theriel
    10 lipca 2012 o 13:13
    bardzo błyszcząca powłoka!
    To, co najbardziej rzuca się w oczy po nałożeniu tego preparatu to połysk, jaki zyskują paznokcie. Nieważne jakim kolorem są pomalowane. Będzie tak w przypadku lakierów perłowych, matowych, jak i brokatowych. Szybko schnie. Może przedłużyć życie lakieru na pazkonciach od 1 do 2 dni. Dobrym rozwiązaniem jest posmarowanie tym preparatem już kilkudniowego lakieru, aby pozostał w dobrej formie jeszcze trochę. Dobry pędzelek - długi, cienki, można się nie obawiać, że dobrniemy do połowy butelki i nie będzie już sięgał preparatu. Mam już ten preparat rok i ani trochę nie zgęstniał! Polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pół pierwszego
    b0006
    24 września 2011 o 19:10
    u mnie zdaje egzamin
    Stosuję go już kilka miesięcy, na naturalne paznokcie. Rewelacyjnie przedłuża czas pobytu lakieru na paznokciach. I to jest najważniejsza zaleta. Szybko schnie, jest wydajny, ma lekko mleczny kolor - który nie jest widoczny, paznokcie pięknie się błyszczą i nie rysują, są jakby twardsze Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 19 sierpnia 2011 o 13:50
    bez zastrzeżeń
    Dzięki temu nano wynalazkowi manicure trzyma się bez zarzutu 4-5, a pedicure 7-10 dni! Nigdy wcześniej się to nie zdarzało. Utrwala nawet mój ukochany lakier Rimmel, który ma piękny malinowy kolor, ale strasznie szybko znikał z końcówek. Zero odprysków, ścierania, matowienia, piękny połysk. Na dodatek szybko wysycha, no i cena - 9,5zł. Pół gwiazdki odejmuję za to, że na pędzelku "zbiera" kolor lakieru, na razie mi to nie przeszkadza. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego