Turbany i ręczniki do włosów

Trust My Sister Bawełniany ręcznik do włosów

4 na 51 opinię

Trust My Sister Bawełniany ręcznik do włosów
Trust My Sister Bawełniany Ręcznik do Włosów Pink

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 9 maja 2021 o 10:05
    Fajny.
    Turban zakupiłam w zestawie kosmetyków Trust My Sister do włosów wysokoporowatych - cały ten zestaw, czyli szampon, maski proteinowa i emolientowa, serum do końcówek i olej, ma szansę na bycie totalnym KWC, a turban to bardzo miły dodatek do tego włosingowego rytuału zamkniętego w ładnych, różowych opakowaniach. Turban jest bawełniany, bardzo podobny do tego anwenowego. Taka tiszertowa tkanina, w którą bardzo dobrze zawija się włosy. 'Zbudowany' jest nieco inaczej, niż turbany, których do tej pory używałam (Anwen i Turbie Towel) - gumowa pętelka schowana jest w spiczastym końcu turbanu a na szerokiej podstawie jest guzik. Przez to nie bardzo da radę regulować długość skrętu - jak mamy tylko gumową pętelkę na szerszej podstawie, to można przez nią przeciągnąć wąski czubek tak, by nic nam na głowie nie majtało, by siedziało stabilnie. W przypadku tego turbanu długość jest stała. I trochę mi to przeszkadza, bo ja lubię mieć na głowie ciasno na tyle, że jak zacznę tą łepetyną trzepać, to turban ma siedzieć nieruszony. Ale to jedyny minus tego różowego cudaka. Poza tym to ja nie mam mu czego zarzucić - świetnie uszyty, dobrze wchłania wodę, szybko schnie. Porządny, ładny, w słodkim kolorze. Czy wart 40 złotych? No niekonieczne. Czy to fajny gratis do zakupu zestawu? Zdecydowanie tak.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu