Sylveco Krem brzozowy z betuliną (stara wersja)

• 8 czerwca 2014 o 8:25
    Bardzo dobry! Polecam
    Krem doskonale nawilza, odswieza i regeneruje skore. Lekka konsystencja sprawia, ze rozporwadzenie kremu jest bardzo latwe i przyejmne a dodatkowo krem nie zapycha. Moga go stosowac z powiodzeniem osoby ze skora tlusta lub mieszana. Krem jest wydajny, ma przyjemny ziolowy zapach, ktory nie jest drazniacy. Plusem jest takze duza wydajnosc a aplikache ulatwia opakowanie z pompka. Krem jest w 100% naturalnym kosmetykiem. Nie podraznia ani nie wysusza skory. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 lutego 2013 o 22:03
    SUPER , dla wszystkich na wszystko, SKŁAD 100% naturalny!
    Kupiłam go mamie na walentynki. Chyba brzozowo-rokitnikowy z betuliną. + pachnie tak naturalnie, ładnie + bardzo nawilżona gładka cera + do wszytskiego na zajady, na suchą cerę, mieszaną ( kupiłam mamie a wszyscy w domu zaczęli go używać) +nie jest drogi jak na skład +skład delikatny 100% naturalny +dobrze chroni ESTRA! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Bela03
    22 listopada 2012 o 23:55
    Wielofunkcyjny
    Kupiłam go jakiś czas temu gdy miałam skórę zarazem suchą jak i pryszczatą. -idealnie natłuszcza -nie zapycha -pomaga goić pryszcze -nadaje się na noc na usta -nie jest testowany na zwierzętach Spróbowałam go na wrednej wysypce na ramieniu i pomaga. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 się kończy drugie czeka
  • 29 sierpnia 2012 o 1:11
    Dopełnienie pielęgnacji
    Kupiłam ten kosmetyk z ciekawości, ponieważ stosuję betulinę doustnie (Betuleco) i byłam ciekawa, jakie może przynieść efekty. Moim głównym celem było uzupełnienie leczenia i pielęgnacji oparzenia wrzątkiem na skórze - krem do stosowania na noc. Betulina jako lek stosowany na skórę jest niewygodna w stosowaniu, ponieważ skrusza się i brudzi ubranie na biało. Krem, choć ma mniejsze stężenie, jest zdecydowanie wygodniejszy. Skład niesamowicie przyjazny, postanowiłam wypróbować krem również na buzię. Kosmetyku używam wyłącznie na noc i w niewielkiej ilości. Jest bardzo wydajny i musiałam dobrze rozplanować, jak zużyć całe opakowanie w przeciągu 3 miesięcy :) Obecnie w moim słoiczku pozostała 1/3 kremu. Najbardziej wyczuwalnym i zauważalnym efektem używania kremu jest fenomenalne nawilżenie cery. Szybciej też goją się wypryski i pojawia się ich mniej. Mam cerę mieszaną ale krem mnie nie zapchał ani nie zrobił żadnej krzywdy. Szczerze mówiąc nawet nie wierzyłam, że mogłoby być inaczej! :) Cera wygląda pięknie, jest odpowiednio wypielęgnowana - to był strzał w 10. Z pewnością osoby z cerą wrażliwą, skłonną do podrażnień zauważą więcej efektów. Przy cerach mniej problemowych ten krem jest idealnym dopełnieniem pielęgnacji. Jeśli chodzi o oparzenie, krem z pewnością przyczynił się do ładnego zagojenia rany i pozostał tylko słaby ślad, ale zadziałałam tutaj kompleksowo: odpowiednie maści, dieta (soki warzywne dla regeneracji skóry) i dla uzupełnienia krem z betuliną :) Polecam! Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • 4 stycznia 2012 o 17:13
    Idealny
    Krem kupiłam dawno, ale go nie uzywałam bo kończyłam inne. Skusił mnie naturalny skład, bo ostatnio przezuciłam sie na takie kosmetyki i widzac ten krem od razu go kupiłam. Po posmarowaniu skóra bardzo się świeci, dlatego nakładam go tylko na noc, i to kilka munut przed pójsciem spać bo sie jako tako wchłonął. :)uczucie po nałożeniu jest miłe, nie ma mowy oczywiście o żadnym ściagnięciu. :)Rano skóra jest nawilzona i gładka :) co mnie zdziwiło to to ,że zmalały mi blizny po pryszczach i ogólnie moja cera o wiele lepiej wygląda , same pryszcze też jakby poznikały :) z powyzszej zalety mozna wywnioskowac, ze nie zapycha mojej tłustej cery(ale dodam ze mnie żadko cos zapycha) :( minusem jest to że kiepsko się wchłania i troche brudzi włosy podczas spania jeśli spi sie w rozpuszczonych ale to jedyna wada która zresztą nie wpływa na jego działanie EDIT : po długotrwałym uzywaniu strasznie mnie zapchał :(((((!! Polecam serdecznie krem !