Sensique Paradise Island, Lakier do paznokci

• 2 maja 2011 o 13:45
    Super!
    Muszę zaznaczyć, że nie często maluję paznokcie, no chyba że mnie coś najdzie ;) Dlatego nie kupuję drogich lakierów, bo po co mają stać... Ten kupiłam pod wpływem chwili i parcia na czerwony kolor :) (Na zdjęciu drugi od lewej) A więc - jak dla mnie ideał bo: - wystarczy jedna warstwa i paznokcie są pomalowane - długo się trzyma - mega szybko schnie - mimo że mam go już rok to się nie klei i nie zasycha w buteleczce - nasycony kolorek Nie wiem, czy jeszcze są do kupienia, ale ja polecam :)
  • 17 lutego 2011 o 18:11
    Cudne kolory!
    Hmm z przykrością muszę stwierdzić, że lakier ten nie spełnia moich oczekiwań. Z przykrością, bo paleta odcieni jest naprawdę wspaniała. Inna sprawa, że i tak jest to seria limitowana, już niedostępna w sklepach. Mam nr 227, na zdjęciu pierwszy z prawej. Kolor jest naprawdę śliczny. Niestety lakier ten bardzo długo schnie i później jeszcze przez dosyć spory czas łatwo o uszkodzenia (oczywiście głównie nocą). Co więcej, ściera się i odpryskuje już po jednym dniu. Szkoda... Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w użyciu
    zoila
    23 września 2010 o 12:28
    Rajskie kolory
    Kiedy stałam przed szafą Sensique miałam problem z wyborem koloru- bo podobały mi się prawie wszystkie. Naprawdę za paletę żywych, intensywnych barw Paradise Island zasługuję na pochwałę. Udało mi się w końcu wybrać kolor dla siebie- ostry czerwono- różowy lakier. Kolor jest naprawdę przepiękny i cudownie wygląda na paznokciach (szczególnie opalone stopy prezentują się rewelacyjnie). Ponadto świetne, poręczne opakowanie i niska cena lakieru także zachęcają do zakupu. Ponadto dość dobrze kryje- 1 warstwa też daje radę, przy 2 jest świetnie. Całkiem szybko schnie, co też jest dość dużym plusem. Niestety na tym plusy się kończą. Lakier w swojej konsystencji jest trochę zbyt rzadki, ciężko nim pomalować małe paznokcie. Jest ponadto niezbyt trwały- już na drugi dzień noszenia odpryskuje. Na dłoniach trzyma się około 2 dni, na stopach góra tydzień. Naprawdę niezły lakier, choć mógłby być trochę lepszy. Nie kupię już ponownie, bo tylko tylko edycja limitowana. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    zazwi27
    2 września 2010 o 14:22
    świetny !!!!!!!!
    kupilam na promocji bo szukalam jakiegos fajnego lakieru do paznokcie w stopach, kupilam niebieski i jestem zadowolona, pieknie sie mieni fakt ze trzeba nalozyc minimum dwie warstwy bo nie kruje dobrze za pierwszym pociagnieciem ale mnie to nie przeszkadza, dlugo sie utrzymuje wogole nie sciera na bokach, super polecam!!! Używam tego produktu od:2 mcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 12 sierpnia 2010 o 18:08
    must have
    Nie zwróciłabym na nie uwagi gdyby nie przepiękne, jaskrawe kolory:) Obecnie jestem już w posiadaniu trzech buteleczek bo lakiery są nie tylko obłędnie kolorowe ale też trwałe, szybko schną, nie mażą się, dobrze kryją i mają fantastyczną cenę;) Z pewnością wypróbuję także te ze stałej oferty Sensique. Używam tego produktu od: ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: trzy w ciągłym obiegu