Avon Ideal Shade, Cream-to-Powder Foundation SPF15 (Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie `Idealny kolor`)

• 3 kwietnia 2015 o 12:08
    Napewno kupię go w jakieś promocji ;)
    Kupiłam ten produkt niedawno z ciekawości ponieważ był w promocji za 15.99 . Jak dla mnie sprawdził się super dobrał się kolorystycznie , nie robi efektu maski , ma wygodną gąbeczkę i lusterko oraz wygląda naturalnie a minusem jest to że jest bardzo w regularnej cenie . Używam tego produktu od: niedawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    nnatkaa
    15 stycznia 2015 o 9:50
    Pozytywnie zaskoczona :)
    Kupiłam ten podkład z ciekawości, bo był w promocji za chyba 15 zł. Jestem bardzo zaskoczona :) + bardzo ładne krycie, dosyć mocne, ale bez efektu maski + gąbeczka w zestawie jest cudowna! Mięciutka, a podkład rozprowadza idealnie + opakowanie, wygodne lusterko, gąbka, ideał! + duża gama odcieni, ja jako typowy bladzioch znalazłam odcień dla siebie + trwałość (pracuję po 12 godzin i podkład utrzymuje się przez cały dzień) + nie podkreśla suchych skórek, nawilża cerę + nie natłuszcza cery! Myślę, że skończy mi się wraz z nadejściem wiosny i kolejnej zimy kupię go znowu! Mam cerę mieszaną i trochę się bałam, że podkład będzie po prostu tłusty, bo był reklamowany jako idealny na zimę, a tu takie zaskoczenie. Jestem na tak :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 14 marca 2014 o 7:17
    Bez rewelacji
    Potrzebowałam dobrze kryjącego podkładu ale tez chciałam żeby sie dosyc długo utrzymał. Padło na avon i sie zawiodłam... + konsystencja - dobrze sie rozprowadza + ładnie kryje - cena! (53 zł bez promocji to zdecydowanie za duzo jak na taki podkład) - straasznie sie swieci nawet przy cienkiej warstwie (bez pudru ani rusz) - straasznie brudzi ubrania - bardzo nietrwały (bez pudru jakies 2h max) - gąbeczka beznadziejna - jest go tylko 9g - nie jest zbyt wydajny - lubi podkreślać suche skórki - odcienie zdecydowanie nie dla bladziochów Na zimę ok, na lato odpada zdecydowanie. jak jest ciepło to splywa z twarzy na zimnie sie zastyga
  • 21 września 2013 o 16:43
    Oceniam odcień Shell
    Podkład kupiłam w fajnej promocji bo za 19.99 jeżeli kupisz jeszcze jeden produkt. Skusiłam się, nie jest moim ulubieńcem, zresztą póki co mam swój ulubiony podkład. Opakowanie jest bardzo ładne, czytałam że dziewczyny porównują do Chanel, muszę się z tym zgodzić, eleganckie, estetyczne, poręczne. Sam podkład wydaje się tłusty, dla mnie idealny na okres jesienno-zimowy, mam skórę mieszaną lekko idącą w kierunku suchej. Podkreśla suche skórki, lekko wchodzi w pory ale jeżeli dobrze oczyszczamy twarz wieczorem nie ma się co obawiać, nie zapycha. Dość ładnie kryje, moja skóra nie jest problematyczna więc nie mam też wygórowanych oczekiwań. Jestem posiadaczką niewielką ilością piegów (co przy nosie wydaje się urocze) jednak na policzkach mam wrażenie że wygląda jakby skóra była źle oczyszczona, podkład lekko je przykrywa ale nie daje efektu maski co jest dla mnie ogromnym plusem. Często używam go tylko na cienie pod oczami lub na niektóre niedoskonałości/piegi. Na zdjęciu po prawej wydaje się że mnie wybiela natomiast to światło, musicie wierzyć mi na słowo, przy jesiennej pogodzie światło zmienia się jak w kalejdoskopie :) U mnie podkład musi być wręcz idealnie dobrany :)
    Mag1993
    3 września 2013 o 17:13
    Nic specjalnego
    Jako podkład nie sprawdza się u mnie wcale. Bardzo szybko schodzi z twarzy wchodzi we wszelkie załamania (chociaż jestem młodą osobą i nie mam zmarszczek). Za regularną cenę nie opłaca się go kupować ja swojego również nie kupiłam tylko dostałam i używam czasem do poprawek w ciągu dnia- miejscowo jak korektor ponieważ kolor Nude jest idealnym odcieniem mojej skóry gdy nie jestem opalona. Noszę go w torebce bo posiada lusterko w opakowaniu. Używam tego produktu od: października 2012 Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze opakowanie