Gosh Wonder Volume Mascara Tusz do rzęs pogrubiający

Gosh Wonder Volume Mascara mascara pogrubiająca rzęsy 10 ml

ewek513
    11 stycznia 2015 o 17:52
    Swietny!
    Jeden z lepszych tuszy jakie kiedykolwiek mialam, stanowczo wygrywa z moimi poprzednimi faworytami: maxfactor- false lashes effect i l\'oreal - volume million lashes \'so culture\'. Nie skleja rzes, dlugo sie utrzymuje, nie osypuje sie, silikonowa szczoteczka dobrze rozczesuje i rozporowadza tusz, idealnie pogrubia rzesy. Jako minus jedynie dodam ze nie nadaje sie na upaly - lekko sie \'roztapia\' na rzesach przy wyzszej temperaturze, zostawiajac czarne slady nad powiekami - ale mieszkam w Anglii gdzie pogoda "sprzyja" uzytkowaniu tego tuszu dlatego mu to wybaczam :) Ja osobiscie jestem z niego super zadowolona, a dodam jescze ze dostalam go za darmo przy zakupach w superdrug\'u :)
  • 12 listopada 2014 o 13:57
    całkiem fajny
    kupiałam tusz w ciemno ponieważ tylko on miał założoną folię zabezpieczającą. Tusz okazał się całkiem fajny, nie uczula, nie osypuje się. Ładnie wygląda zarówno 1 jak i 2 warstwy. Myślę, że jeśli bedzie w promocji (około 25 zł) to chętnie po niego ponownie sięgnę Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 11 czerwca 2014 o 19:21
    Warto wypróbować
    Ten tusz kupiłam, ponieważ był w promocji. Chciałam wypróbować coś nowego. Lubię markę Gosh, ale do tej pory nie miałam żadnego z ich tuszy. Pierwszy w mojej kolekcji okazał się całkiem dobry. Plusy: - bardzo dobrze pogrubia - czerń jest intensywna - lekko wydłuża Minusy: Jeden minus, który zauważyłam i który spowodował, że następny zakup tego tuszu będę musiała przemyśleć, to to, że jest nietrwały. Tusz na rzęsach nie dotrwa do końca dnia - nie tyle zaczyna się kruszyć, co po prostu w magiczny sposób rozmazuje się na dolnej powiece.
  • 16 maja 2014 o 10:05
    Niewypał
    Maskarę poleciła mi Pani w drogerii w Galerii Krakowskiej. Przyszłam z myślą o kupnie nowegotuszu Loreala (fioletowo-złote opakowanie) gdyż z poprzednika wczerwono-złotym opakowaniu byłąm zadowolona. Nabierając jednak pokory poprosiłam Panią o polecenie tuszu idealnego, który zapewni mocny, spektakularny efektsztucznych rzęs. I polecono mi ten oto bubel.Popierwszenazwa tuszusugeruje większą objętość -nie bardziej mylnego, rzęsy są cienkie jak igiełki. Po drugie - z opakowania, na szczoteczce wydobywa się MINIMALNA ilość tuszu i aby efekt pomalowania był widoczny, muszę nakładać go ok. 6 razy. Po trzecie- przy wielokrotnym naładaniu i przedziwnych zabiegach aby cokolwiek było widać szczoteczka kłuje w powiekę - co naprawdę boli i jest nieprzyjemne. Po czwarte -barwa ciemno szara, do głębokiej czerni sporo brak. Po piąte - brzydkie, nieeleganckie opakowanie. Tusz może pełnic pomocną rolę nakładany na inny tusz. Chętnie bym go komuś sprezentowała, jednak nie mam w zwyczaju obdarowywać znaomych bublami. Teraz czeka mnie zakup kolejnego tuszu, żałuję wyrzuconych pieniędzi. NIEB POLECAM I MARCE GOSH MÓWIĘ NIE. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszegoi ostatniego
  • 25 kwietnia 2014 o 19:24
    bezwzględnie KWC!!
    Kupiłam go w małej drogerii osiedlowej w promocji za ok. 25 zł i nie żałuję!! Rzęsy po nim są czarne! Mocno podkreślone, rozdzielone, nie sklejają się, tusz się nie kruszy. Daje MEGA WYDŁUŻENIE, podkręcenie. Wart swojej ceny. Zdecydowanie jeden z najlepszych tuszy :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 całe