Avon Bali Bliss EDT

• 8 stycznia 2014 o 20:11
    bardzo fajny
    Zacznę od tego, że kupiłam go za około 15 zł w promocji. Jak za tę cenę naprawdę były zadowalające. Zapach jest lekki i przyjemny, bardziej letni/wiosenny. Na moim ciele utrzymuje się dość długo. Jedyne co mam mu do zarzucenia, to lekko wyczuwalna woń alkoholu (niemniej jest ona bardzo lekka i trzeba się wysilić, żeby ją wyczuć). Butelka jest bardzo ładna (taka zwykła, prosta, a przy tym elegancka). Za 50 zł raczej bym go nie kupiła, ale za 15 jak najbardziej:) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1 (50ml)
  • 24 stycznia 2013 o 18:13
    Letnie psikadełko
    Kupiłam zachęcona pachnącą stroną i niską ceną. PLUSY: + bardzo ładny zapach, typowo letni + cena + wzorek na buteleczce... chociaż nie wiem czy do końca można to uznać za plus :) MINUSY: - trwałość, a raczej jej kompletny brak Podsumowując, nadaje się na lato, tak dla odświeżenia, to tak na prawdę mgiełka w formie perfum. Nie wiem czy jeszcze kupię. Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Nedera
    23 stycznia 2013 o 9:20
    Specyficzny ;)
    Zapach jest... oryginalny. W pozytywnym słowa znaczeniu ;) Latem nie umiem go zdzierżyć, czuję się jak pułapka na muszki owocówki. Ale zimą, awww! Nabiera nowego wymiaru. Na mojej skórze pachnie chłodno, pachnie dystansem i tajemnicą. Ale nie ciężko, absolutnie! Lekko, delikatnie... Na mojej skórze utrzymuje się z 6h. Później renowacja zapachu mgiełką i działa dalej :) Opakowanie cudne, proste, eleganckie, do tego odporne na ciągłe noszenie w torebce. Produkt wydajny, nie trzeba psikać piętnaście razy, aby go czuć. Dlatego mam go jeszcze całkiem sporo :) Może nie jest to typowo "mój ci on" zapach, ale blisko, blisko, bardzo blisko. Niestety, szybko mi się nudzi, dlatego odbieram jedną gwiazdkę. Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: jedno, niestety ostatnie... a ja chcę więceeeej!
    Ara008
    18 stycznia 2013 o 18:41
    mój ukochany
    Kupiłam go za namową koleżanki 2lata temu w wakacje,dobrze że ją posłuchałam,trafiłam w 10 :) Plusy: -piękny,drzewno-owocowy zapach -cena w promocji 18zł -pięknie ozdobiona buteleczka -trzymał sie chyba 7-8h nie tak źle Niestety został wycofany ze sprzedaży :( Używam tego produktu od: używałam przez pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 6 lipca 2012 o 10:17
    przeciętne pachnidło
    Zakupiłam rok temu, na początku zapach mi się spodobał, później uznałam, iż zbyt szybko się nudzi.Zużyłam go w ekspresowym tempie, żeby cokolwiek pozostało z zapachu na ciałku/ubraniu trzeba było się nieźle "napsikać". Taki sobie zapaszek, nic szczególnego. Flakonik ładny Używam tego produktu od: używałam rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 flakonik