Palette Intensive Color Creme Golden Gloss Krem koloryzujący Złocisty blask

• 22 stycznia 2018 o 21:28
    poparzona głowa- poza tym ok
    Testowałam już wiele farb, niestety przy spotkaniu z palette doszło do poparzenia głowy, w czasie farmowania zaczęło mnie bardzo piec, wytrzymałam 15 minut z farbą na głowie i musiałam ją spłukać. Ogólnie kolor wyszedł przepiękny (mimo tak krótkiego czasu!) jednak nie rekompensuje to bąblów z poparzenia, niestety. Farba nie pachnie źle, jak to farba, fajna wygodna konsystencja, kolor super chwyta (mama uwielbia palette). Wiec jeśli jesteście wrażliwe, to nie polecam).
    Zalety:
    • piękny kolor
    • fajna konsystencja
    Wady:
    • jeśli jesteś wrażliwa uważaj, mnie poparzyła :(
  • 21 sierpnia 2017 o 10:09
    Nigdy więcej!
    Używa od:próbka
    Ta farba całkowicie mnie wyleczyła z farbowania włosów. Kupiłam ją w śnieżce w dość dobrej cenie(promocja). Po farbowaniu wyszedł mi totalnie inny kolor w tonacji rudej czego nie ścierpiłam choć nie to było najgorsze. Moje włosy zamieniły się w siano po tej koloryzacji (czego wcześniej po innych farbach nie doświadczyłam) i potrzebowały dobry ponad rok aby doszły do siebie. W moim przypadku totalnie farbka nie przeszła.
  • 10 września 2013 o 10:33
    Bardzo dobra farba
    Wyszedł mi bardzo ładny lśniący kolor dokładnie taki jak na opakowaniu. Bardzo dobrze się nakłada i nie spływa. Żadnych podrażnień na skórze głowy nie uświadczyłam. Zresztą, jak pisze producent, zawsze robię próbę uczuleniową przed nałożeniem farby. Małym minusem jest to, że trochę brzydko pachną, ale tak mają wszystkie farby. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 14 maja 2013 o 16:59
    Strupki na głowie, kolor wyrównany
    Kolor wyszedł bardzo ładny i wyrównany od nasady po same końce. Jest bardzo gęsta, pierwszy raz spotkałam się z tak gęstą farbą, nic nie kapie, nie spływa. Zapachu nie oceniam bo śmierdzi jak większość farb ale bardzo podrażnia skórę głowy. Farbowałam wieloma farbami, Londą, Garnierem, Wellatonem, Joanną ale tylko po Palette narobiło mi się tyle krost i strupów i za to odejmuję aż 3 gwiazdki bo nie mogę pozbyć się tego z głowy. Używam tego produktu od: 2 razy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 2 lipca 2012 o 22:22
    Miałam kilka kolorów
    Miałam kilka kolorów z tej farby od wanilii aż po kakao. Wbrew temu, co słyszę na temat tych farb lubię je. Farbuję nimi od lat. Farby dobrze pokrywają włosy, kolor wychodzi przeważnie taki jak na opakowaniu, są tanie i dostępne, nigdy nie miałam po nich uczulenia, ani podrażnienia, trochę brzydko pachną, ale większość farb tak ma. Jednym słowem lubię je:))