Miss Sporty Nail Expert Manicure, Anti Bite Treatment (Odżywka `Stop obgryzaniu paznokci!`)

• 11 sierpnia 2017 o 18:51
    nie polubiłam
    Nie wiem, jak to ma pomagać w walczeniu z obgryzaniem paznokci. Do tego wcale nie odżywia, po prostu... kompletny nie wypał. Nie wzmacnia paznokcia, nie nawilża, po prostu bezbarwny lakier. I tyle... nic więcej.
    julioa
    3 listopada 2014 o 15:08
    Genialny
    Męczyłam się z obgryzaniem paznokci jakieś 8 lat. Miałam wiele lakierów tego typu ale żaden nie był wystarczająco dobry jednak któregoś dnia na drobnych zakupach w rossmanie przypadkiem natknęłam się na ten lakier, a że nie kosztował fortunę postanowiłam go przetestować. Przypadkowa odżywka okazała się być rewelacyjna! Jej okropny smak szybko oduczył mnie wkładania rąk do buzi, jednak pamiętajce, żeby często malować nią paznkokcie bo szybko się zdziera! Jeśli chcecie przestać obgryzać paznokcie, musicie koniecznie ją kupić Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 września 2014 o 20:13
    Dla mnie idealny...
    Dłuuugi, naprawdę długi czas męczyłam się z obgryzaniem paznokci. Próbowałam wszystkiego, domowych sposobów, odżywek, aż w końcu zaczęłam żelować paznokcie. Kiedy żelowanie mi się znudziło i zapragnęłam mieć swoje naturalne piękne paznokcie, postanowiłam się za to wziąć. Znalazłam ten produkt w Rossmanie, skusiłam się dość niską ceną :-) Jestem bardzo zadowolona, teraz kiedy pomyślę o zbliżeniu paznokci do buzi na samą myśl się krzywię. Smak jest naprawdę okropny... Polecam maniaczkom obgryzania paznokci! :-) Paznokcie po użyciu pięknie się błysczą :-) Jednym minusem jest to, że jest średnio trwały, malując paznokieć tworzy się cieniutka warstwa, która łatwo schodzi (np. po kąpieli) Używam tego produktu od: Od niedawna. Ilość zużytych opakowań: Jedno.
    ala0000
    13 maja 2014 o 22:20
    Bardzo dobry :)
    Jestem bardzo zadowolona z odżywki nail expert ;) Uważam, że posiada same zalety: -tak jak producent obiecuję pomaga walczyć z obgryzaniem paznokci bo ma obrzydliwy smak, przez długi czas jeszcze czuję go na języku -dostępność: ja kupuje w rossmannie, jeszcze nigdy się nie spotkałam się z tym żeby go nie było -cena: 7,99 -fajny połysk na paznokciach :) Niestety tak jak mówi producent - trzeba go używać codziennie ;) bo inaczej traci swój smak i zaczyna mi już on tak nie przeszkadzać. Nakładam go tak, że dokładam kolejną porcję lakieru a 3-4 dnia zmywam całość i maluje znowu :) Bardzo polecam z odżywek na obgryzanie, naprawdę odstrasza:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 opakowania
    gcntmcr
    17 lutego 2014 o 22:08
    BOSKA!
    Odżywkę kupiłam, bo gdy złamie mi się przypadkiem paznokieć to nie mogę zapuścić znów bo zaczynam obgryzać.. Stosowałam wiele "odstraszających" odżywek ale ta odstraszyła mnie i to skutecznie ;) Jest okropnie paskudna i nieprzyjemna w smaku ale swój cel osiąga fantastycznie! Od pierwszego pomalowania paznokci nie miałam już ochoty na chociaż zbliżenie ich do ust! Polecam każdemu kto ma problem z obgryzaniem paznokci ! +Tania +SKUTECZNA!!! -nie zauważam żadnych minusów :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie- w trakcie ;)