Kolastyna Przyspieszacz opalania

• 25 czerwca 2014 o 14:36
    taki sobie :/
    kupiłam go jakiś czas temu w promocji za 10,99 niestety zawiodłam się.... Nie spełnił swojej roli. posmarowałam się nim przed wyjściem na słońce i po godzinie leżenia na pełnym słoncu efektów brak :( skóra była nawilżona ale nadal blada. ALE Znalazłam sposób aby produkt sie nie zmarnował. Aby zadziałał wymieszałam go z wodą wlałam do buteleczki ze spryskiwaczem i bedąc na słoncu psikałam sie co jakiś czas. I jaki wynik ? Efekt lepszy niż przy stosowaniu samego przyspiszacza skóra już po krótkim czasie była ciemniejsza:) Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 lutego 2014 o 14:03
    nie przyspiesza
    zapach, wydajność, dobrze się wchłania. ale nie przypiesz opalania, nawet go nie wzmacnia, nic z tych rzeczy. skóra nie jest jedyni czerwona po kontakcie ze słońcem i tyle. taki balsam na słońce. Używam tego produktu od: przez trzy tygodnie zeszłych wakacji Ilość zużytych opakowań: jedno
    MedilE
    9 września 2013 o 20:33
    nigdy.
    Wydajny to on jest. I tani. Żadnych innych plusów nie widzę. Nie będę się rozpisywać o zapachu, konystencji i innych bzdetach, które nie są ważne, przecież ten produkt ma przyspieszać opalanie a nie pachnieć pięknie, tak? Tak więc - nie przyspiesza opalania WCALE. Używałam go kilka razy podczas opalania i nic to nie dało, blade zostało bladym. Używam tego produktu od: 3 mc Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
  • 5 sierpnia 2012 o 15:01
    Rewelacja
    Ja ogólnie nie mam problemów ze schodzącą skórą, opalaniem się na czerwono itp. Moja skóra szybko łapie słońce i od razu staje się brązowa. Ten przyspieszacz to usprawnił. + Dobra cena + Wydajny + Praktyczne opakowanie + Dobrze się rozsmarowuje + Szybko wchłania + Fajnie nawilża + Poprawia koloryt + Chroni przed szkodliwymi promieniami + Utrzymuje opaleniznę Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 11 czerwca 2009 o 13:31
    nie przyspiesza
    Używałam rok temu przez całe lato. Krem nie spełnia obietnic producenta - nie przyspiesza opalenizny. Aczkolwiek dobrze nawilża, nie natłuszcza zbytnio, ładnie pachnie, dobrze się rozsmarowuje i całkiem nieźle wchłania. Jest tani i wydajny. Kupiłam w promocji, więc nie było mi szkoda, że nie spełnia obietnic producenta. Nawilża i odżywia skórę. Jako balsam zasługuje na trzy gwiazdki, ale jako przyspieszacz na jedną - dlatego daje dwie gwiazdki. Nie wiem czy kupię ponownie, gdyż teraz poluje na aktywator Ziaji. Ja generalnie bardzo słabo się opalam, a jak już to na raczka. Używam tego produktu od:rok temu w wakacje Ilość zużytych opakowań:1