Manhattan Mousse Make-Up (Podkład w musie)

• 11 grudnia 2014 o 9:55
    średniak
    Spełnia swoją rolę w przypadku średnio i niewymagających cer. Nawet dobre krycie i naturalny, jedwabisty efekt. Połączenie pudru i podkładu. Jednak nie utrzymuje się cały lub większość dnia. Po około 7 godzinach trzeba poprawić. poza tym mało wydajny. Raczej nie polecam. Używam tego produktu od: Ogółem spróbowałam, nie wróce... Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
    Silme89
    15 sierpnia 2013 o 16:19
    Średnio
    Kupilam go bo zabraklo podkladu ktorego wtedy uzywalam tej samej marki. Zawiodlam sie, mimo ze i ten mus i podklad ktorego uywalam o konsystentci musu nie mialy ze soba nic wspolnego. Mus w sloiczku rozprowadzal sie po mojej tlustej/mieszanej cerze jak masło. Szybko sie po nim świeciłam, jednakze co fakt krył niedoskonałośi.Trwały-średnio. Wydajny-średnio. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jeden
    paulkaw
    1 marca 2013 o 10:10
    tak, to jest mój typ
    Od tego produktu pokochałam podkłady w musie.Przy mojej mocno przetłuszczjącej sie cerze na której często wyskakują niemiłe niespodzianki sprawdził się bardzo dobrze. Ma delikatną konsystencję, łatwo sie rozprowadza, jest lekki, nie robi maski. Krycie ma dobre (nie jest to podkład mocno kryjący). Świetnie sprawdzał się latem, gdy cera wygląda lepiej. Minusy? Ciężko go dostać a cena dość wysoka jak na małe opakowanie, za to jest dość wydajny. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: po 4 nie liczę
  • 28 lutego 2013 o 20:31
    Dobry, do czasu ...
    Bardzo sobie chwaliłam ten kosmetyk, aż do momentu kiedy jego konsystencja zmieniła się i zostawiał na mojej skórze wyraźnie ciemniejsze plamy. Poza tym bardzo wysuszał moją cerę. Mimo to krył wystarczająco dobrze i dość długo też się utrzymywał. Dodatkowo jedno opakowanie starczyło mi na bardzo długo. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 lutego 2013 o 9:52
    Nie jestem do końca zadwolona
    Myślałam, że coś pobije mój revlon colorstay a jednak nie :( kupiłam, bo nie miałam jak zamówić. Efekt jest taki,ze używałam go tylko przez chwilę i musiałam wrócić do revlonu i czasem mieszam oba. Ogólnie nie powala. Krótko trzyma się na buzi, mam cerę mieszaną. Mimo, że kolor był dobry to i tak nie kupiłabym ponownie. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: pół