Avon Ice Sheers Delicious EDT

• 5 czerwca 2014 o 7:56
    Ładny, ale nietrwały...
    Dostałam w prezencie, więc pomijam cenę. Zapach jest naprawdę ładny i zmysłowy. Nie jest za słodki ani intensywny. Dla mnie minusem była trwałość - niestety zapach trochę za szybko się ulatniał. Szybko też się skończył, więc niezbyt wydajne.... Elegancji dodaje fajnie wyglądająca buteleczka ;) Używam tego produktu od: Rok Ilość zużytych opakowań: Jedno
    ofca133
    7 grudnia 2013 o 22:32
    Paskudka
    Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby zamówić tę wodę. Właściwie od samego początku mi się nie podobała, pachniała dusząco, przesłodzonymi sztucznymi owocami (możliwe, że czarną porzeczką i grejpfrutem - były takie sztuczne, że trudno ocenić,co to było). Dzielnie zużyłam cały flakon, chociaż nawet na mój ówczesny, mało wymagający gust był to po prostu śmierdziel. Używam tego produktu od: używałam 5 lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 stycznia 2013 o 0:52
    ładny!!!
    zakupiłam tą buteleczkę w w zeszłym roku w trdzakim wiosenno- letnim okresie....i muszę przyznać, że zapach bardzo lekki, zwiewny, idealny na ciepłe, wiosenne dni...zapach ten, to kumulacja słodkich jagód,jerzyn...takich leśnych skarbów..śliczny zapach...chociaż ulotny...jbadziej mi przypasował zapach w zielonej buteleczce, ale ten też jest ładny ;-) Używam tego produktu od: miałam go w zeszlym roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    JOna92
    14 grudnia 2012 o 11:13
    Fajny, mało trwały, bądź później już go nie czułam
    Wydaje mi się, ze ich już nie ma. Zapach dośc miły z początku, później się robił jakby słony?? gorzki?? kwaśny?? nie wiem jak nawet określić tą woń. Ogólnie szybko się skończył, wygląd fajny, jakby zamrożona butelka. Używałam go dość często na spacery, ale gdzieś indziej zbyt duszący. Fajny ale nie polecam, gdyż później się przeradza w nie fajny xD Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 5 listopada 2012 o 17:26
    Nie, nie, nie.
    Zapachu tego używała moja koleżanka, z którą zmuszona byłam dużo przebywać. Tragedia. Dusiciel, śmierdziuszek, nie wiem jak jeszcze można to nazwać. Zapach jest bardzo, bardzo mocny i po prostu nieładny. Trwałość niestety dość dobra jak na EDT. Używam tego produktu od: raz wypróbowałam na sobie Ilość zużytych opakowań: jeden psik z 50ml