Estee Lauder Advanced Night Repair, Synchronized Recovery Complex (nowa formuła)

• 21 stycznia 2016 o 12:20
    Warto wyprobowac
    Nigdy zaden krem nie pomogl mi tak jak to serum. Mam sklonnosci do alergii i zawsze mialam problematyczna cere (wypryski itd). Nie wiem jak sie to dzieje ale odkad stosuje to serum nie mam praktycznie zadnych problemow skornych. Jesli cos sie pojawi to zaraz znika. Skora jest nawilzona, jedrniejsza i pelna zycia. Do tego male zmarszczki wkolo oczu mi poznikaly. Ogolnie jestem bardzo zadowolona i polecam wyprobowac. Nie wiem czy kazdemu to serum bedzie odpowiadac ale ja jestem bardzo zadowolona. Używam tego produktu od: 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 duze
  • 11 czerwca 2015 o 16:17
    za drogi i nic nie robi
    Na szczęście kupiłam go w małej buteleczce 7 ml razem z korektorem i o ile korektor jest moim strzałem w 10 tak ta mała buteleczka tego specyfiku jest moim koszmarem i myślę, że nawet nie zużyję go do końca. A dlaczego? Dlatego. że już po 3 użyciu mnie zapchał! Na czole i na policzkach wyskoczyły mi krostki. Myślałam, że to wina peelingu (bo akurat w tym samym czasie zmieniłam peeling) ale niestety nie (użyłam tego samego peelingu ale z innym produktem i nic mi nie wyskoczyło). Kosmetyk sam w sobie ma dziwny zapach i mi osobiście przeszkadza. Po nałożeniu strasznie szybko się wchłania i mam strasznie ściągniętą skórę - niestety od kosmetyku na noc oczekuję lepszego nawilżenia. Za tą cenę można kupić coś o wiele lepszego. Ja na szczęście dałam tylko 39 zł Używam tego produktu od: paru dni Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 3 stycznia 2015 o 14:13
    Nic nie robi.
    Nic nie robi. Słabe nawilżenie. Brak rozświetlenia. Brak rozjaśnienia. Niewielkie zmarszczki mimiczne pozostają bez zmian. Ot, zwykła glutowata woda za kilkaset złotych. Mam takie same odczucia zarówno odnośnie starej wersji jak i nowej. Robiłam do każdej kilka podejść. Bez zmian. Używam tego produktu od: Od kilku lat daję mu szanse. Sama nie wiem po co. Ilość zużytych opakowań: Chyba ze 4
    ewamon
    10 sierpnia 2014 o 21:39
    Dobry produkt
    Nie jest to moj KWC, ale mam do tego produktu slabosc. Uzywalam go na dzien i na noc pod krem. Lubie jego nawilzajace dzialanie, lubie konsystencje i efekt. Spektakularnych efektow jednak brak (no chyba, ze sa, ale ich golym okiem nie widac;) ) Najlepsze efekty mialam, jak stosowalam go na noc w polaczeniu z Resilience Lift Night EL - bardzo mila pielegnacja, liftingujacy efekt, ale ten duet to dla mnie w codziennej pielegnacji troche za droga przyjemnosc (tymbardziej, ze lubie na noc nalozyc porzadna warstwe, zreszta moja skora chlonie jak gabka) ale 2-3 razy do roku jak najbardziej. Produkt warty polecenia ! Używam tego produktu od: ok roku Ilość zużytych opakowań: 3 cale opakowania
    pris
    2 lutego 2014 o 20:49
    Znakomity "wygładzacz"
    Dostałam do zakupów próbkę 7ml tego produktu i co tu dużo mówić... REWELACJA. Jak jestem naprawdę sceptycznie nastawiona do tych mini-fioleczek za 300 zł to muszę serum z EL oddać sprawiedliwość - działa. Jest wart swojej ceny (chociaż mam w planach spróbować jego następcy, więc nie wiem czy skuszę się na pełnowymiarową wersję I czy II). Ale do rzeczy - zgodzę się z poprzedniczką, że jako prewencja jest to dobry kosmetyk, wręcz znakomity, ale nie ma cudów, żeby "wyprasował" zmarszczki głębsze i już istniejące. Mam 30 lat i raczej zadbaną cerę, zauważyłam że serum ładnie napina, rozświetla (nadaje to efektowne "rozmglenie" cery i wyrównanie kolorytu), zmniejsza pory i dobrze nawilża delikatne "fine lines" co daje efekt ich spłycenia, gdy np. mało spałam. Efekty są widoczne naprawdę szybko, czyli działanie jest raczej doraźne - po odstawieniu skóra szybko wróci do "gorszej normy". Aplikacja jest przyjemna - serum ma postać gęstego, lepkiego płynu o lekko pomarańczowym kolorze i ziołowym zapachu. Zapach trochę mi przeszkadza, bo jedzie lekarstwami na kaszel, ale da się wytrzymać. Kosmetyk fajny - działa jak luksusowy i natychmiastowy zastrzyk piękności. Wart swojej ceny i wielu pochlebnych opinii. Używam tego produktu od: 6 tyg Ilość zużytych opakowań: 7ml