Ziaja Rebuild Termo wyszczuplanie, Żel chłodzący

• 31 maja 2013 o 9:07
    bez szału
    Kupiłam ten żel i żel rozgrzewający, kiedy rozpoczynałam odchudzanie i walkę z celulitem jakieś 2 lata temu. Chciałam coś co będzie chłodziło w lecie i dodatkowo ujędrniało + wspomagało walkę z celulitem. Żel chłodzący był moim zdaniem słabszy niż ten rozgrzewający. Fajna żelowa konsystencja, zapach jakby trochę mentolowy, dobre wchłanianie (nie pozostawiał tlustej warstwy) i wygodne opakowanie z pompką - zdecydowanie na plus. Efekt chlodzenia delikatny lub mocniejszy, w zależności od ilości użytego kosmetyku. No ale niestety działania brak. Wiem, że kosmetyki same z siebie celulitu nie wygładzą, ale nawet w połączeniu z bieganiem, ten żel niczego nadzwyczajnego z moim problemem nie zrobił. Patrząc z perspektywy czasu, po przetestowaniu innego produktu chłodząco-ujędrniającego, muszę powiedzieć że żel Ziaji wypada blado. Używam tego produktu od: ok. 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 x 270ml
    mlumixy
    25 kwietnia 2013 o 19:33
    można spróbować
    Kupiłam ten produkt jako dodatek do ćwiczeń umięsniających pośladki i nogi. Używałam tego żelu typowo po ćwiczeniach, gorącej kąpieli lub po peelingu (w sumie najczęsciej po całym tym zestawie). Trzeba przyznać że żel daję uczucie chłodu i jest to przyjemne uczucie, ale poza tym nic żel nie zdziałał pomimo codziennego używania przez około miesiąc. Żel nie jest też super wydajny i po uzyciu go po jakimś czasie skóra moich nóg była dość sucha ;/ Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    Eluvtus
    5 stycznia 2013 o 14:31
    Nie jest źle!
    Żel- krem, którego używałam latem spisał się bardzo dobrze, mimo że nie używałam go regularnie. Lekki, chłodzi, ujędrnia. Jak nie raz w recenzjach tego typu kosmetyków podkreślałam - nie jestem osobą z nadwagą, wręcz przeciwnie, jestem dość mocno szczupła, ale mam problem z zatrzymywaniem wody w organizmie, co przez szereg reakcji prowadzi do cellulitu... Powtórzę - UJĘDRNIA. Cellulit niewidoczny, choć wciąż jest, ciało o wiele ładniejsze, skóra bardziej napięta. I o to w kosmetykach tego typu przecież chodzi. Nie kupię ponownie, ponieważ na rynku jest wiele innych kosmetyków tego typu do przetestowania, a życie takie krótkie... Używam tego produktu od: lato 2012 Ilość zużytych opakowań: 270 ml
    khloe
    16 czerwca 2012 o 10:30
    Bardzo dobry!
    Kupiłam w suemie w ciemno... Teraz, gdy chciałam dodać recenzję, zobaczyłam ile jest negatywnych opinii... Ale wiem też dlaczego... Większość dziecwzyn pisze, że żel nie likwiduje cellulitu... Jak się nie czyta opakowania, to tak potem jest... Na opakowaniu wyraźnie jest napisane :" wyszczuplanie przez ujędrnianie", oraz, że "żel zmniejsza objawy cellulitu"... A nie go likwiduje... To nie jego przeznaczenie... Ale do rzeczy. Plusy: +duża bula +nie chłodzi co u mnie jest plusem +rewelacyjnie ujędrnia- moja skóra na wewnętrznej stronie ud była jak flak.... A ten balsam idealnie ją napiął i wygładził +przystępna cena +nie wysusza skóry Minusy: -niewygodne opakowanie Polecam! Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 26 grudnia 2011 o 14:36
    Może byc
    +rzeczywiście chłodzi +zapach przypadł mi do gustu, taki ziołowy +szybko się wchłaniał +dobrze nawilża +skóra była ujędrniona -przy końcu trzeba przeciąć butelkę,bo pompka nie chce już pompować tego żelu Używam tego produktu od: używałam jakieś 6 mies. temu Ilość zużytych opakowań: jedno