Pat & Rub Hipoalergiczne masło do ciała

• 23 września 2013 o 0:32
    Fenomenalne!
    To masło po pierwszym użyciu stało się moim KWC do nawilżania ciała. Zapach linii hipoalergicznej jest przegenialny. Masło głęboko i na długo nawilża, zapach długo zostaje na skórze. Jest wydajne, łatwo się wchłania. Kupię na pewno jeszcze nie raz. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze, ale nie ostatnie :)
  • 4 marca 2013 o 12:01
    Mój KWC do ciała :)
    W styczniu robiąc zakupy w sklepie internetowym Pat&Rub miałam do wyboru dwie próbki :) Wybrałam m.in próbkę masła hipo :) I to był dobry wybór, bo dzięki tej próbce postanowiłam kupić pełnowymiarowe opakowanie :) + naturalny skład + delikatny zapach, bardzo przyjemny + konsystencja + dobrze się wchłania + nawilża, wygładza, skóra jest miękka i przyjemna w dotyku + nie zostawia tłustej powłoczki (co jest dla mnie na wielki plus) + koi skórę + uelastycznia Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 20 lutego 2013 o 19:44
    Cudowne!
    Lubię eksperymentować z mazidłami do ciała, jednak odkąd poznałam Aksamitne masełko Organique oraz Hipoalergiczne masełko P&R nie zamienię ich na żadne inne! Tak w ramach porównania masełko Organique również pięknie pachnie, jest przyjemne w użyciu i moim zdaniem ma podobne cudowne działanie, może jest odrobinę delikatniejsze. SAME PLUSY: + super nawilża + pięknie pachnie + doskonale się wchłania + nie pozostawia tłustej powłoki + pozostawia aksamitną delikatną warstewkę + skóra jest miękka, wygładzona i super nawilżona + efekt nawilżenia utrzymuje się kilka dni + konsystencja przyjemna, nie za tłusta + naturalny skład Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 stycznia 2013 o 16:43
    Genialne!!!
    Seria hipoalergiczna to moje ulubiona seria z p&r. Zakochana w balsamie z serii hipo kupialm masło i to jest najlepsze smarowidło do ciała!!! - cudownie pachnie, - genialnie nawilża, - nawilżenie trwałe, używam masla co 2-3 dni, - niesamowicie wygładza, - fantastyczna konsystencja, - uelastycznia, - szybko sie wchłania, - świetny do stóp, Świetny produkt!!!!!
    Corii
    6 grudnia 2012 o 19:24
    Ciekawe masełko, ale bez ochów i achów
    Krem polecono mi tak samo, jak scrub z tejże samej linii i również masłem jestem zadowolona ale nie zachwycona. Jesli się je stosuje w duecie ze scrubem z tej samej serii to całość dobrze nawilża skórę, aż do nastęnego mycia bez łuszczenia się jej. jednakże jeśli do mycia użyjemy zwykłego mydła/żelu i posmarujemy skórę masełkiem to niestety pod koniec dnia skóra w niektórych miejscach na nowo zaczyna się sypać. Jednakże masło jest przyjemne w użyciu, nie zostawia tłustej warstwy i ma bardzo ciekawy zapach. Moim zdaniem nie jest to produkt typu must have albo ratunek dla bardzo suchej skóry. Znam inny i to skuteczny lotion do ciała. Używam tego produktu od: 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: dwa