Soraya Beauty Creator, Ultra Regeneracja Skóry, Krem pod oczy z tetrapeptide

• 7 września 2012 o 12:27
    Bardzo go lubię:)
    Lubię kosmetyki i kremy pod oczy Sorayi, jeszcze zaden produkt tej firmy raczej mnie zawiódł. Na ten krem natknęłam się pierwszy raz 2-3 lata temu, kupiłam, zużyłam i byłam z niego zadowolona, teraz podczas wakacji na Mazurach w drogerii " Astor" kupiłam drugie opakowanie po promocyjnej cenie 5,99 :) Krem ma gęstą, zawiesistą i raczej zbitą konsystencję, trzeba go raczej wklepywać- rozsmarowanie moze sprawiać trudności. Ale już po wklepaniu, czuję łagodne ukojenie i swietne nawilżenie ( a miałam skórę pod oczami bardzo wysuszoną obrzydliwym dziadostwem innej firmy). Przez cały dzień okolice oczu nie domagają się " picia". Po dłuższym stosowaniu zauważyłam: - wyraźne zmiękczenie i wygładzenie skóry - zanik drobnych zmarszczek -rozjaśnienie sińców - bardzo dobre nawilżenie Podsumowując- świetny krem za niewielkie pieniądze, szkoda tylko, ze Soraya chyba wycofała się z jego produkcji:( Używam tego produktu od: od 2-3 lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    Julie_K
    28 grudnia 2011 o 19:17
    bardzo dobry krem
    To mój pierwszy krem pod oczy. Mam 24 lata i chciałam kupić krem w ramach profilaktyki:) Nie mam jeszcze zmarszczek w okolicach oczu, co najwyżej jakieś drobne, ale trzeba o tym myśleć zawczasu...Krem ma gęstą konsystencję i przez to dobrze się go wklepuje. Świetnie nawilża i natłuszcza, ja stosuję go na noc i rano mam wypoczęte i świeże spojrzenie. Odkąd go używam, zniknął problem z podpuchniętymi powiekami z rana. Mam również wrażenie, że moje rzęsy są w lepszej kondycji...Opakowanie jest duże a kosmetyk wydajny - kupiłam go z początkiem października i jeszcze mam ok. połowy opakowania. Do tego zapłaciłam za niego śmiesznie mało - ok. 5 zł w Rossmannie (cena na do widzenia). Nie czuję, by miał zapach, to dodatkowy plus. Myślę, że wrócę do niego za jakiś czas (o ile jeszcze będzie produkowany), póki co poszukam czegoś lżejszego:)
  • 17 listopada 2010 o 12:24
    Dobry i niedrogi:)
    Chętnie wracam do tego kremu pod oczy, bo to naprawdę dobry produkt za niewielkie pieniądze. Ma gęstawą, tłustawą konsystencję, w zasadzie jest bezzapachowy. Z uwagi na gęstość dość trudno się rozsmarowuje, raczej trzeba wklepywać. Ale za to jest efektywny:) Świetnie nawilża, mam problem z suchą skórą pod oczami- on znakomicie daje sobie z tym radę- okolice oczu są nasycone wilgocią cały dzień, poza tym ładnie wygładza, redukuje drobne zmarszczki ( większych nie mam). Polecam:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań
    monilaa
    23 października 2010 o 11:20
    Sprawdzony
    Bardzo dobry krem pod oczy, producent spełnia obietnice. Dobrze się wchłania, nawilża i odżywia skórę wokół oczu. Stosuję dwa razy dziennie i naprawdę jestem zadowolona z efektów. Skóra jest po nim odpowiednio napięta, ale też odżywiona co dla mnie istotne Nie zgadzam się z poprzedniczką, że jest delikatny. Jak dla mnie właśnie ma odżywcze właściwości i jest raczej gęstawy, czuć że krem został zastosowany. Bardzo dobry i pewnie nie raz do niego wrócę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
    annaboo
    6 października 2010 o 22:37
    Niezły
    Bardzo przyjemny lekki kremik pod oczy za malutkie pieniądze. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się po nim nic specjalnego,kupiłam robiąc zakupy na allegro i po prostu dorzuciłam do reszty zakupów. Przede wszystkim chyba ważne jest to,że używałam go latem, na zimę byłby za słaby. Latem zwykle lepiej sypiam i krem mi wystarczał,przyjemny zapach,lekka bardzo dobrze rozprowadzająca się konsystencja,nawilżał wystarczająco,nie bardzo zmniejsza zapuchnięcia. Wygładza pierwsze zmarszczki,których mam na razie bardzo niewiele,dla dobiegających 30 będzie dobry. Bardzo wydajny wystarczył mi na ponad 3,5 miesiąca codziennego używania rano. Chyba widziałam go dostępnego w Rossmanie. Można spróbować nie jest źle. Używam tego produktu od:używałam przez 3,5 m-ca Ilość zużytych opakowań:1