Syoss Moisture Intensive Care, Szampon nawilżający do włosów suchych i łamliwych

• 4 lipca 2014 o 20:20
    Szampon plus łupież gratis
    Skuszona reklamą w tv kupiłam ten oto produkt. Zapach i konsystencja ok, więc z ochotą w piękny, słoneczny dzień go użyłam. Wszystko było dobrze - pienił się jak należy, włosy umył, nie powiem. Niestety czar prysł dnia następnego kiedy zasiadłam przed lustrem. Rozczesywałam włosy nie spodziewając się niczego niepokojącego aż tu nagle moim oczom ukazał się....łupież. Nadmieniam, że nie mam skłonności do łupieżu a jedynie zdarza się czasami po zakupie niektórych produktów pojawia się. Spróbowałam go jeszcze później użyć, ale niestety z tym samym rezultatem więc musieliśmy się rozstać. Od tej pory nigdy więcej nie sięgnęłam po kosmetyki tej firmy i już ich raczej nie kupię. Używam tego produktu od: próbowałam ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
    nennece
    30 maja 2013 o 21:46
    fajny
    Szampon dobry dla włosów potrzebujących nawilżenia. Włosy stopninowo stawały się coraz miększe, jednak były matowe i potrzebowały traktowania dodatkowo odżywkami. W połączeniu z taką samą odżywką spełniał swoja rolę. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 5 lutego 2013 o 13:42
    Fajniuśki
    Nie wiem czy powrócę, do tego szamponu bo lubię za każdym razem inne kupować- nie mniej jednak ocenię go. Dobrze myje, nawilża włoski. Stają się one jedwabiście miękkie, pięknie się błyszczą. Nie podrażnił, ani nie wzmożył przetłuszczania. Duża pojemność, strasznie wydajny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Carmesi
    31 sierpnia 2012 o 19:03
    Tłusta porażka
    Kupiłam ten szampon jeszcze w czasach, gdy nie zwracałam uwagi na składy, a moje włosy przeżywały katorgę po częstych farbowaniach. Zachęcona reklamą sięgnęłam po ten produkt w drogerii. To był mój błąd. Wady: - skład - silikony w składzie - włosy początkowo przyjemne po jakimś czasie były dosłownie oblepione i obciążone szamponem, mimo bardzo dokładnego spłukiwania - nie mam tendencji do przetłuszczania się włosów, zaś ten szampon sprawił, że nawet zaraz po umyciu miałam je tłuste! Zalety: -Gdybym miała na upartego szukać zalet, do chyba tylko łatwa dostępność, dla osób, które lubią ten produkt... Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 czerwca 2012 o 16:53
    miłe zaskoczenie
    Produkty Syoss są dla mnie albo idealne albo są beznadziejne! Ten nalezy do drugiej grupy! PLUSY: - jest bardzo wydajny- kropla starcza by wytworzyć obfitą pianę, - szampon pozostawia skórę i włosy w dobrym stanie, odżywienie czy raczej nawilżenie jest odczuwalne, włosy są miękkie, - łanie nabłyszcza (choć nic spektakularnego), - zapach jest ok- typowy, "szamponowy", MINUSY: - trudno mi po nim ułożyć włosy, są tak miękkie i "zwiotczałe" że jest to irytujące i muszę używać żelu. OGÓŁEM całkiem niezły szampon choć na pewno nie jest to profesjonalna jakosć. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie