Gumki i spinki do włosów

Only GHD Satynowa gumka do włosów

5 na 51 opinię

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 grudnia 2021 o 2:15
    Nie tylko dla kręconowłosych
    Organiczne satynowe czy jedwabne gumki do włosów są nieodzownym elementem świadomej pielęgnacji włosów. Niestety są też dość drogie. Wydaje mi się, że propozycja marki Only GHD (Good Hair Day) jest rozsądną alternatywą. Cena jest przystępna wiec można wybrać sobie od razu kilka sztuk z dostępnej gamy kolorów. Nie jest ich dużo, chyba do 10, ale kolory są uniwersalne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Ja w niektórych kolorach wręcz się zakochałam a dodatkowo niektóre odcienie dodatkowo zyskują dzięki opalizacji, połyskowi. Co do samego zastosowania - gumki są dla każdego i dla każdego rodzaju włosów. Są na tyle miękkie, że można w nich spać w zwykłym końskim ogonie. Nie trzeba robić tzw ananaska czyli kucyka na czubku głowy. Mi gumka się nie zsuwa z głowy, nawet w nocy mimo, że przecież jest śliska :) Dlaczego warto jej używać? Nie łamie i nie wyrywa włosów - to jest najważniejsze. Ja zdejmuję gumkę przez pociągnięcie po całej długości i nie wyrywa się ani jeden włos. Wiem wiem, że nie powinno się tak robić… Polecam spróbować każdemu, bez względu na typ włosów. Zobaczycie różnicę.
    Zalety:
    • Wytrzymałość
    • funkcjonalność
    • niska cena w stosunku do jakości
    • bardzo dobre wykonanie
    • trwałość
    • piękna pigmentacja kolorów
    Wady:
    • Niska dostępność
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu