Gumki i spinki do włosów

Invisibobble Gumka do włosów

Invisibobble Gumka Do Włosów Navy Blue 3 Szt

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 8 marca 2025 o 14:56
    Dziwna to była moda
    Właśnie znalazłam swoją sprężynkę w czeluściach szuflady i jeśli ktoś nosi się jeszcze z zamiarem zakupu tego dziwactwa to odradzam. Sprężynka jest ładna i nie pęka, ale nie ma opcji, że utrzyma wysokiego kucyka. Ponadto rozciąga się już po pierwszym użyciu i trzeba ją gotować we wrzątku, żeby wróciła do pierwotnego kształtu. Cena jak dobrze pamiętam, w czasie szału na tę gumkę była kosmiczna.
  • 5 sierpnia 2024 o 23:21
    Invisibobble jest bardzo trwała i odporna na uszkodzenia
    Invisibobble to gumka do włosów, która zdobyła moją sympatię już po pierwszym użyciu, a teraz z pełnym przekonaniem mogę podzielić się moimi odczuciami na jej temat. Już na pierwszy rzut oka, gumka Invisibobble zachwyca estetycznym wyglądem i różnorodnością kolorów. Wybór barw pozwala na dopasowanie gumki do każdego stylu i okazji. Co więcej, jej wygląd sprawia, że może być noszona jako bransoletka, co jest bardzo praktycznym i stylowym dodatkiem. To, co naprawdę wyróżnia Invisibobble, to jej unikalna budowa oparta na konstrukcji przewodu od słuchawki telefonicznej. Ta sprężynowa konstrukcja umożliwia bardzo trwałe i mocne trzymanie włosów, jednocześnie nie ściskając ich. To ogromny plus, ponieważ tradycyjne gumki często powodują ból i dyskomfort, szczególnie przy skórze głowy. Invisibobble z powodzeniem rozwiązuje ten problem, nie tworząc przy tym widocznych śladów na włosach, co jest dla mnie nieocenione. Używając Invisibobble, odczuwam absolutny komfort, niezależnie od tego, czy noszę włosy związane przez cały dzień, czy tylko na kilka godzin. Gumka nie wyrywa włosów ani nie powoduje ich łamania. Dzięki jej budowie, mogę z łatwością zaplatać włosy w koński ogon czy kucyk, a przy tym nie czuję żadnego dyskomfortu. Nie ma mowy o uciskaniu skóry głowy, co jest częstym problemem przy stosowaniu tradycyjnych gumek. Gumka do włosów Invisibobble to świetne rozwiązanie dla każdego, kto szuka wygodnej i delikatnej alternatywy dla tradycyjnych gumek. Jej innowacyjna konstrukcja zapewnia komfort noszenia, nie uszkadzając włosów i nie pozostawiając śladów. Dodatkowo, jej estetyczny design pozwala na noszenie jej jako bransoletki, co jest niezwykle praktyczne i stylowe. Jestem bardzo zadowolona z tej gumki i zdecydowanie polecam ją każdemu, kto pragnie połączyć funkcjonalność z modnym wyglądem.
  • 3 lipca 2024 o 21:13
    Kocham ją
    Gumka do włosów Invisibobble to prawdziwa rewolucja w świecie upięć! Jest to produkt, który na pewno zaskoczy każdą kobietę, która boryka się z problemem zniszczonych włosów po regularnym używaniu tradycyjnych gumek do włosów. Invisibobble nie tylko doskonale trzyma włosy w uprząż, ale także nie pozostawia śladów na włosach ani nie wyrywa ich podczas ich rozpuszczania. Gumka wykonana jest z elastycznego i wytrzymałego materiału, który idealnie dopasowuje się do każdej grubości włosów, bez spowodowania bólu czy ucisku. To oznacza, że Invisibobble jest idealny do użytku podczas intensywnego treningu, codziennego wyjścia na zakupy czy eleganckiej okazji. Dodatkowo, gumki Invisibobble są dostępne w wielu różnych kolorach i wzorach, co pozwala dopasować je do każdego stylu i fryzury. Niezależnie od tego, czy masz krótkie, średnie czy długie włosy, Invisibobble sprawdzi się doskonale w każdej sytuacji. Podsumowując, gumka do włosów Invisibobble to produkt, który zrewolucjonizuje Twoje codzienne stylizacje. Zapomnij o zniszczonych włosach i bólu przy upinaniu - sięgnij po Invisibobble i ciesz się pięknymi, zdrowymi włosami każdego dnia!
  • 1 października 2023 o 17:31
    Bobble czy buble?
    Swojego czasu był na te gumki istny szał. A, że nie były tanie, powstało miliony odpowiedników, które też przetestowałam i niestety, wszystkie tańsze okazały się gorsze. Główną różnicą było to, że na zamiennikach łączenie były dość duże, natomiast na oryginałach mikroskopijne. No i odpowiedniki bywały twardsze i mniej komfortowe. Invisbobble można było dostać w niezliczonych wersjach kolorystycznych i wersjach limitowanych i ja nie mogłam się temu oprzeć - na dodanym przeze mnie zdjęciu widać zaledwie część mojej kolekcji. Celowo też pokazałam te nowe i te mocno wysłużone i rozciągnięte - co jest ich największą wadą. One bardzo szybko się rozciągają i takim bardzo rozciągniętym nie pomoże już nawet wrzątek - tak, próbowałam. Nie ma mowy, by starczyły na lata. Rzeczywiście nie odgniatają włosów, nie ciągną ch i nie wyrywają. Są idealne na każdą okazję, do ćwiczeń, a także do związania włosów podczas olejowania lub , gdy mamy na mich odżywkę i musimy ją potrzymać kilka lub kilkanaście minut - tu sprawdzają się świetnie, bo nie zamokną ani się trwale nie zabrudzą, są do tego łatwe w czyszczeniu. Jadnak nie nadają się na eleganckie wyjścia, to nie są stylowe ozdoby włosów.
  • 24 maja 2023 o 12:49
    Nie ciągnie włosów, ale one się w nią wplątują
    Jest to fajna gumka, na pewno lepsza niż klasyczne, skóra głowy nie boli po rozpuszczeniu kucyka. Świetna do naturalnych koków. Przy moich cienkich włosach znakomicie je trzyma. Niestety minus jest taki że włosy często się w nią wplątują i trudno jest je odpłatać. Obecnie używam sprężynki tej firmy z tkaniną na zewnątrz i to rozwiązuje problem i jest strzałem w 10.