Alverde Aloe & Hibiskus, Pflege-Spulung (Odżywka do włosów suchych i zniszczonych z aloesem i hibiskusem)

• 9 czerwca 2015 o 22:16
    nawilża
    Odżywka nawilża, ale muszę używać jej na przemian z odżywką emolientową. Powodem jest brak obciążenia moich puszących się włosów. Jest lekka, faktycznie nawilża, ale nie zdziała cudów. Używam ją także do olejowania włosów. Mieszam z wybranym olejem i nakładam na włosy. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Piratek
    8 kwietnia 2015 o 18:45
    spleśniała!
    Odżywka spełniała swoje funkcje, nawilżała, ułatwiała rozczesywanie. Byłam z niej ogólnie zadowolona do czasu kiedy po otwarciu któregoś razu zauważyłam i poczułam zieloną śmierdzącą pleśń na wylocie. Nigdy mi się wcześniej to nie zdarzyło z żadną inną odżywką. Nie polecam. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 11 marca 2014 o 21:55
    SUPER
    Odżywka zdecydowanie lepsza niż szampon :) Dobry skład, łatwo się rozprowadza. No i świetne działanie. Włosy są mięciutkie, lejące i na dłuższą metę stają sie bardziej sprężyste. Pięknie pachnie, jest niedroga. Same plusy :) Używam tego produktu od: kupiłam kilka opakowań Ilość zużytych opakowań: dwa
    szmyrk
    26 października 2013 o 19:31
    Uwielbiam!
    Jedna z moich ulubionych odżywek - mam po niej efekt WOW :) Plusy: + doskonale nawilża moje potrzebujące nawilżenia włosy + wygładza włosy + nadaje włosom blasku + po użyciu włosy są mięciutkie i bardzo przyjemne w dotyku + bardzo ułatwia rozczesywanie + nie przyśpiesza przetłuszczania się skalpu + zapobiega elektryzowaniu się włosów + ma fajny, naturalny skład + przyjemnie pachnie + ma fajną, niespływającą ale i nie tempą konsystencję + jest tania i wydajna Minusy: - jak za długo używam i nie robię od niej żadnych przerw, to mi trochę obciąża i przyklapuje włosy - ale odstawiam na chilę i później znów jest super Używam tego produktu od: marzec 2013 Ilość zużytych opakowań: 2 i trzecie mam teraz
  • 4 maja 2013 o 14:07
    Moja ulubiona!
    Bardzo lubię tę odżywkę, niestety jest tylko dostępna w dm na terenie Niemiec lub innych krajów.. Plusy: +piękny zapach +dość dobry skład(firma jest eko) + pozostawia włosy gładkie +włosy się ładnie błyszczą( koleżanka myślała, że farbowałam włosy;) ) +cena minusy: jak dla mnie dostępność! Moja ulubiona odżywka, chyba najlepsza z tej całej serii ! Fajna też jest zitronenblutten Aprikose (pomarańczowa) ! Ta druga jednak nie wygładza tak włosów:) Polecam! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2