Nivea Extreme Resist Make-up Podkład o przedłużonej twałości

• 5 marca 2015 o 23:20
    OK
    Całkiem dobry produkt. Posiadałam odcień beżowy (nr 03). Podkład dobrze kryje drobne niedoskonałości. Z większymi problemami skórnymi sobie jednak nie do końca radzi. Efekty krycia i zmatowania skóry utrzymuje się do kilku godzin. Nie zatyka porów. Ma dosyć lekką jak na podkład konsystencję. To produkt wydajny, dostępny za rozsądną kwotę. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1 pełne
    anek315
    9 marca 2011 o 22:00
    najlepszy!
    Zdecydowanie najlepszy jaki do tej pory mialam. Od czasu do czasu pojawiają mi się wypryski, więc od podkładu wymagam dobrego krycia bez efektu maski i tego aby trzymał się na twarzy jak najdłużej bez poprawiania. Jest o wiele lepszy od vichy dermablend i aera teint. PLUSY: + fajne odcienie (myślę, że każdy coś dla siebie znajdzie) + długo wytrzymuje na twarzy + dobrze kryje bez efektu maski + bardzo przyjemnie pachnie (jak wszystkie kosmetyki nivea) + matuje (nie mam większych problemów z przetłuszczaniem się skóry, nie wiem jak sprawdzi się u kogoś dla kogo priorytetem bedzie matowienie) MINUSY: brak:) Stosowałam już wiele podkładów jednak ten jest moim absolutnym numerem 1. Z czystym sumieniem polecam:)
  • 30 stycznia 2011 o 21:27
    Bardzo Przyjemny Podkładzik :D
    To już mój trzeci podkład tej firmy i jak na razie najlepszy ;) Idealna, płynna formuła ( ale nie wodnista ) i przyjemny zapach sprawiają, że poranny makijaż jest prawdziwą przyjemnością. Co prawda 12 h nie wytrzyma....ale i tak zostaje na buźce bardzo dłuuuuugo. Nie powoduje żadnych wyprysków, nie zapych. Dla niektórych może być trochę "suchy" = zdarza się mu podkreślić przesyszoną skórkę, ale tylko delikatnie ;) Zdecydowanie jeden z moich ulubionych, choć przyznam się bez bicia, że wciąż szukam ideału. :D Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    rouze
    7 listopada 2010 o 16:01
    bardzo fajny kosmetyk
    zachecona rezencjami na Youtube, przy przypadkowym pobycie w Niemczech postanowilam go kupic. Mam odcien 02 nude, swietnie pasuje do mojej karnacji, inne byly zdecydowanie za ciemne, jednak niewpadajace w pomarancz. co do wlasciwosci.. swietnie sie rozprowadza, jak marzenie :) jest zdecydowanie moim ulubiencem, nie utrzymuje sie 24 h- to na pewno. na mojej normalno-mieszanej cerze gości przez ok 6 godzin bez poprawek. kto by pomyslal ze podklad za 9 euro moze byc lepszy od gornopolkowych podkladow (Lancome teint idole, clinique superbalanced). naprawde polecam, szkoda ze nie jest dostepny w PL.. i zaluje ze nie kupilam pare buteleczek wiecej, gdy mialam okazje :) Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w polowie pierwszego
  • 27 sierpnia 2010 o 11:26
    Mile zaskoczona
    Opis producenta brzmi jak bajka. Puder mineralny ktory jest powlekany... nie wiem, moze i jest ten puder w otoczkach, bo jak inaczej mozna to nazwac? Sam fluid jest plynny, dobrze sie wyciska porcje z opakowania. W porownaniu z moim wczensiejszym ulubiencem Ideal Finish, podklad jest jak by plynniejszy i silikonowy, ale nie mam wrazenia zaklejenia( nie uzywam podkladow latem). Przy nakladaniu mam wrazenie ze podklad jest lzejszy od wyzej wymienionego i jak by krycie bylo mniejsze. Jednak produkt ten bardzo dobrze kryje mi cere, wyrownuje koloryt. Rumien znika. Jak trzeba to doklepuje odrobinke w newralgiczne miejsca i co mi sie podoba, podklad ten lepiej sie u mnie trzyma niz Ideal Finish. Tez moge nakladac go punktowo jak korektor i tez moge nakladac go pod oczy. Nie zrobilam sobie jeszcze nim maski na twarzy. Uzywam oczywiscie koloru najjasniejszego, pozostale byly by dla mnie za ciemne. Nie wiem czy podklad trzyma sie 24h, bo tak dlugo go jeszcze na twarzy nie mialam, ale caly dzien wytrzymuje. W strefie T trzyma sie u mnie lepiej niz Ideal Finish, wiec dostaje maksymalna ilosc gwiazdek. Jak na produkt dorogeryjny uwazam ze jest super ( jakos nie polubilam sie z wysoka polka, wiec szukam idealu w drogerii), niestety nie jest tani, jednak u mnie 30ml starcza na dlugo. Pompka jest wygodna, dobrze sie dozuje, a sam podrukt ladnie pachnie jak to u Nivea bywa. Jestem zadowolona. Używam tego produktu od: jak tylko sie ukazal czyli od stycznia 2010 roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszej butelki