Artdeco Pure Minerals, Mineral Lash Designer Wydłużająco-podkręcający mineralny tusz do rzęs

• 20 kwietnia 2014 o 19:42
    Naturalny makijaż
    Tego tuszu używam już od kilku lat. Tusz dobrze pokrywa rzęsy, tworzy naturalny makijaż, nie skleja rzęs, ładnie je rozdziela, nie kruszy się i nie rozmazuje przez cały dzień i co dla mnie ważne - można go zmyć wodą z mydłem. Jrst wydajny - starcza na ok. 4 miesiące przy codziennym malowaniu rzęs.
  • 4 listopada 2013 o 12:39
    Tradżedi
    Nein, nein, nein! Nigdy więcej! Nie wydłuża, nie podkręca, nie pogrubia, ale za to cudownie, wręcz spektakularnie skleja rzęsy :) Co jakiś czas daję jej szansę, może po prostu moje rzęsy miały akurat zły dzień, ale historia się powtarza. Używam tego produktu od: męczę od 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 marca 2012 o 12:34
    naturalny efekt
    Jestem bardzo zadowolona z tego tuszu. Polecam osobom, którym zależy na bardzo naturalnym efekcie i delikatnym makijażu oka. Świetnie sprawdza się na co dzień. Bardzo dobra szczoteczka, dokładnie rozczesuje rzęsy, nie zostawia grudek. Można nałożyć wiele warstw tuszu,a efekt nadal pozostaje super naturalny. Delikatnie wydłuża, nie pogrubia ani nie podkręca jakoś szczególnie. Rzęsy są po użyciu miękkie i błyszczące. Nie kruszy się, nie sypie. Nie nadaje się do teatralnego, wieczorowego makijażu, jest bardzo subtelny. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 20 stycznia 2012 o 0:40
    trzeba dać mu szanse!!!
    na początku mnie nie zachwicił,ale kiedy troszeczkę zgęstniał bardzo miło mnie zaskoczył.Tusz ładnie podkręca wydłuża rzesy,ale polecała bym go raczej osobą które preferują subtelny makijaż oka.Nie rozmazuje sie nie kruszy i jest bardzo wydajny.
  • 9 kwietnia 2011 o 8:13
    Przeciętna maskara, nie podkręca rzęs
    Tusz kupiłam licząc na ładne podkręcenie rzęs, co jest dla mnie najważniejsze. Moje rzęsy rosną delikatnie w dół i oczekuje ich wywinięcia. Niestety tusz w ogóle nie podkręca, rzęsy są po nim proste jak druty. Pod tym względem maskara jest beznadziejna. Jednak polecam ją gdy chcecie ładnie rozczesać rzęsy, delikatnie je wydłużyć i pogrubić, nie robi grudek (za to przyznaje mu 3 gwiazdki), delikatnie się rozmazuje po kilku godzinach. Maskara ma bardzo ładny, czarny kolor, delikatnie błyszczący ale subtelny, taki zdrowy. Ogólnie produkt jest dobry, przeznaczony do dziennego, delikatnego makijażu, spektakularnego efektu sztucznych rzęs niestety nie da się osiągnąć. Uważam że tusz nie jest wart swej ceny, lepszy efekt można osiągnąć maskarą Wibo Extreme Lashes Volume Mascara, która jest sześciokrotnie tańsza. Nie zauwazyłam alby minerały zawarte w składzie poprawiły kondycję moich rzęs. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i zarazem ostatniego :)