A.T.W. Odżywka do włosów z ziołem Azteków

• 8 lutego 2010 o 22:52
    WODNISTA
    No cóż... na opakowaniu produktu wcale nie jest napisane, że można jej nie spłukiwać, także ja ją zawsze spłukiwałam. Włosy były lekko nawilżone i raczej ciężko było je rozczesać :( Wypadały tak jak wcześniej, nie zauważyłam efektów. Cena jest dosyć wysoka tym bardziej, że odżywka ma wręcz WODNISTĄ KONSYSTENCJE!!!! Muszę przyznać, iż się bardzo zawiodłam. Bardzo ciekawi mnie ta anomalia ponieważ używam żelu do higieny intymnej z tej firmy i jestem nim wręcz zachwycona (gęsty, wydajny, rewelacyjny). No ale odżywka jest do bani! Używam tego produktu od:paru miesięcy Ilość zużytych opakowań:niecałe jedno
    koko
    27 lutego 2005 o 20:50
    no cóż...
    Hmm, tak szybko się skończyła, że nawet nie zdążyłam sobie porządnie wyrobić zdania na jej temat.Dlatego znaznaczyłam, że nie wiem czy ją jeszcze kupię- nie wykluczam tego, ale nie z powodu jej jakości, raczej z ciekawości, że może coś póżniej sie wydarzy, przy dłuższym używaniu. :) Bo jakość jest taka sobie.Plusem jest niewątpliwie to, że nie trzeba jej spłukiwać.Wcale nie obciąża włosów w takiej sytuacji, co jest zjawiskiem niecodziennym.Włosy są wówczas dosyć miękkie w dotyku i całkiem nieźle nawilżone.Natomiast jeśli spłuczemy, są trudność z rozczesaniem, włosy są poplątane i raczej "tępe" w dotyku.Czy włosy wzmacnia trudno mi powiedzieć- mam niejasne przeczucie że tak, ale nie mogę się wiążąco wypowiedzieć na ten temat, bo używałam jej przez dosłownie dwa tygodnie, po czym po prostu się skończyła.Jest niesamowicie NIEwydajna.Wynika to z jej konsystencji- bardzo rzadkiej, wręcz wodnistej.Poza tym,że niewydajna, to jeszcze przez tę leistość niezbyt wygodna w użyciu.Ogólnie rzecz biorąc- nie polecam.Nie wiem- może po zużyciu 15 opakowań zaobserwowałabym jakieś nieziemskie wzmocnienie włosów, ale proszę mi wybaczyć- nie mam cieprliwości do przeprowadzania takiej kuracji.Zbyt dużo świetnych odżywek znam. :D
  • 25 grudnia 2003 o 19:45
    b. dobra
    uzywalam jakis czas temu i bardzo mi sluzyla wlosy sie wzmocnily nie wypadaly i rozdwajac tez sie nie rozdwajaly i na dodatek byla bardzo wydajny przetluszczaly sie tak samo chodz mimo wszystko lepiej wygladaly (albo to zasluga fryzury jaka wtedy nosilam)...
    Alexis
    26 września 2003 o 18:32
    nawet,nawet
    Napewno lepiej ocenię od szamponu z tej serii.Odżywka naprawdę wzmocniła włosy,zauważyłam także mniejsze wypadanie (to główna zaleta tej odżywki).Trochę może za rzadka,ale jak pomogła to przecież najważniejsze.
  • 28 maja 2003 o 20:46
    eh - nie bardzo
    Taka sobie bardzo przeciętna odżywka do wlosów (dodam, ze wg mnie najgorszy produkt z tej linii)Plusem jest fakt że jest łatwa w obsłudze - nie trzeba jej spłukiwać. Nie obciąża włosów.Minusy - nie zauważyłam wzmocnienia włosów, ani tym bardziej jakiejkolwiek poprawy jeżeli chodzi o rozdwajające sie końcówki. Wlosy po zastosowaniu kosmetyku były lekko matowe, a sama odżywka ma taką lejącą się, nieprzyjemną dla mnie konsystencję.W sumie: przeciętna - nie polecam